• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK, Assen: ΚΑΤ2
Εκπληκτικό τέλος με Giugliano!
Νέα 27/04/2013 - 13:53

Στη στεγνή άσφαλτο της πίστας του Assen, για το Πρωτάθλημα των SBK, ήταν ο Davide Giugliano αυτός που κατάφερε - προς το τέλος της διαδικασίας - να επιβληθεί του κυρίαρχου μέχρι χτες Tom Sykes! Ο Ιταλός έκανε ένα φοβερό τελευταίο γύρο και κατάφερε να εκθρονίσει τον Βρετανό με χρόνο στο 1:36,814. OSykes έμεινε πίσω για μόλις 0,069δ! Θεαματική βελτίωση για τον Loris Baz, ο οποίος κατάφερε - παρά τη χτεσινή του πτώση - να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην 3η θέση της λίστας!

 

Ο Jonathan Rea - ο μοναδικός εκπρόσωπος της Pata Honda - σκαρφάλωσε με την Honda του στην 4η θέση, μπροστά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Sylvain Guintoli και τον Carlos Checa, με τον αναβάτη της Ducati να μένει έκτος αλλά με διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή. Το δίδυμο της BMW, Marco Melandri και Chaz Davies βρέθηκαν στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Eugene Laverty και αναβάτης της Suzuki, Jules Cluzel.

 

Εννιά λεπτά μετά την έναρξη, είχαμε μια σφοδρή πτώση του Alexander Lundh ο οποίος έσπασε την κλείδα του και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δεύτερων κατατακτηρίων στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK, Assen: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνησε ο 1ος Αγώνας με ελεύθερες δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα