• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Schwantz: Αιώνια δεύτερος ο Pedrosa!
Τι απάντησε ο Ισπανός άσος της Honda
Νέα 29/04/2013 - 11:25

Μετά το δεύτερο γύρο Πρωταθλήματος MotoGP, που ολοκληρώθηκε πριν μια εβδομάδα περίπου στο Τέξας, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kevin Schwantz έκανε μερικά σχόλια αναπτύσσοντας τις σκέψεις του για τον αγώνα και κυρίως για το γεγονός ότι ο Dani Pedrosa τερμάτισε δεύτερος.

 

Θυμίζουμε ότι ο Pedrosa ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και πήρε το προβάδισμα απέναντι στον rookie ομόσταυλό του. Ωστόσο - όπως και στο παρελθόν είναι η αλήθεια - ο Dani δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση και στην επίθεση του 20χρονου Marquez, μένοντας στη δεύτερη θέση και δείχνοντας μια αντίστοιχη με πέρυσι νοοτροπία, όταν φαινόταν αδύνατο να κοντράρει τον τότε ομόσταυλό του, Casey Stoner. Αναμφισβήτητα πάντως, το περσινό δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος ήταν ονειρικό για τον Pedrosa, ο οποίος πάλεψε στα ίσα και πήρε παλληκαρίσιες νίκες επί του Lorenzo! Παράλληλα όμως, είναι γεγονός ότι και ο Ισπανός της Yamaha έκανε το δικό του στρατηγικό "παιχνίδι" και ποτέ δεν θα μάθουμε πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα αν ο Jorge έπρεπε να πιέσει δυνατά.

 

Εν συνεχεία έχουμε τις δηλώσεις Schwantz, ο οποίος ξεκάθαρα άφησε να εννοηθεί ότι ο Dani Pedrosa θα είναι αιώνια δεύτερος στο Πρωτάθλημα, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι ο Ισπανός είναι προσκολλημένος στον μέντορά του - και μάνατζερ - Alberto Puig. "Στον Dani δεν λείπει κάτι, αλλά πλέον πρέπει να περάσει σε διαφορετικό επίπεδο. Μ' αρέσει ως αναβάτης αλλά είναι στην Honda οχτώ χρόνια και δεν έχει κερδίσει τίποτα! Θα ήθελα να με διαψεύσει, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί...", τόνισε ο Schwantz στο γαλλικό και ισπανικό Τύπο.

 

Ο Dani Pedrosa - αμέσως μόλις ενημερώθηκε για τις παραπάνω δηλώσεις - ήταν εμβρόντητος και παραχώρησε συνέντευξη στο MCN όπου και δήλωσε: "Αυτά τα σχόλια είναι πολύ άδικα. Έχει καταντήσει βαρετό να λένε ότι ο Puig είναι ο "πατέρας" μου και όσοι το λένε δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Είμαι πολύ απογοητευμένος με τα σχόλια αυτά. Θεωρώ ότι αυτή τη φορά ο Schwantz ξεπέρασε τα όρια. Θα τον συμβούλευα να κοιτάξει τα στατιστικά της καριέρας μου και μετά να μιλάει. Μπορεί να μην έχω κερδίσει έναν Παγκόσμιο Τίτλο ακόμα, αλλά έχω πετύχει πολλά ρεκόρ σ' αυτό το άθλημα, κάτι που άλλοι δεν το έχουν καταφέρει", τόνισε ο άσος της Honda.

 

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Σχεδόν τέλεια!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK, Assen 2: O Laverty νικά τον Sykes!

Χορηγοί