• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda Dream Neo
Νέο entry-level μοντέλο για την αγορά της Ινδίας
Νέα Αγοράς 02/05/2013 - 10:47

Ο Γιαπωνέζος κολοσσός, η Honda, παρουσίασε πριν μερικές εβδομάδες μια νέα μοτοσυκλέτα, την Dream Neo, η οποία με τιμή στα 610€ θα γίνει το πιο οικονομικό μοντέλο της εταιρείας στην Ινδία! Dream Neo είναι το μεγάλο στοίχημα της Honda για την αγορά της Ινδίας", σχολίασε ο Keita Muramatsu, Πρόεδρος και CEO της HMSI (Honda Motorcycle & Scooter India).

 

Από σχεδιαστικής άποψης, το νέο μοντέλο δείχνει να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο μέσος αγοραστής στην Ινδία. Ο μονοκύλινδρος αερόψυκτος κινητήρας στα 109cc αποδίδει 8,25 ίππους με ροπή στα 0,88kg στις 5.500σαλ. Το ρεζερβουάρ αποθηκεύει μόλις 8 λίτρα καυσίμου, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να προβληματίζει μιας και - σύμφωνα με την εταιρεία - το νέο μοντέλο θα έχει κατανάλωση 1,35lt ανά 100 χιλιόμετρα!

 

Η κίνηση αυτή της Honda έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και μ' αυτή τη μοτοσυκλέτα οι Γιαπωνέζοι σκοπεύουν να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση σε μια πολύ σημαντική αγορά μοτοσυκλέτας. Κυρίαρχη παραμένει η Hero MotorCrop, με το Splendor να αποτελεί το πιο ευπώλητο μοντέλο στη χώρα. Η μάχη αναμένεται μεγάλη για το μερίδιο της πίτας στην Ινδία, μιας και στην άκρη καραδοκεί και η Yamaha, η οποία εξελίσσει την πιο οικονομική μοτοσυκλέτα του κόσμου! Περισσότερα γι' αυτή στο σχετικό μας άρθρο, εδώ.

 

Επόμενο άρθρο »

Mahindra Pantero 110

« Προηγούμενο άρθρο

Dainese P. Delta Pro Evo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα