• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nέα Gas Gas TXT Factory Replica 2013
Το πρώτο όνομα στο Τrial
Νέα Αγοράς 17/05/2013 - 12:07

Δελτίο Τύπου

 

Στην επιδίωξη της τελειότητας και μετά από συνεχή έρευνα, η Gas Gas εγκαινιάζει το ΤΧΤ Factory Replica 2013 - αναμφίβολα την καλύτερη μοτοσυκλέτα Trial στον κόσμο. Αναπτύχθηκε από τον Adam Raga και είναι στην αποκλειστική διάθεση, όσων επιζητούν την απόλυτη μοτοσυκλέτα. Το νέο Gas Gas TXT Factory Replica 2013 που προορίζεται να γίνει η μοτοσυκλέτα της χρονιάς είναι η εξέλιξη της Replica 2012 Raga. Και, ενώ αρχικά φαινόταν δύσκολο να βελτιωθεί ένα τόσο εξαιρετικό προϊόν, η προσπάθεια του Τμήματος Ανάπτυξης και του Αγωνιστικού Τμήματος της Gas Gas “ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον πήχη” παρουσιάζοντας το νέο Gas Gas TXT Replica Factory 2013 με πολλά νέα χαρακτηριστικά.

 

 

 

Χαρακτηριστικά:

 

          Νέος κινητήρας.

          Νέο ψυγείο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο μοντέλο Racing.

          Νέος σχεδιασμός φιλτροκουτιού για μεγαλύτερη ροή αέρα και προστασία από το νερό, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει τη συντήρηση παρέχοντας εύκολη πρόσβαση με χρήση μόνο ενός εργαλείου. Λόγω αυτών των αλλαγών, οι χάρτες ανάφλεξης για κάθε κινητήρα έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί εκ νέου.

          Νέο καρμπυρατέρ Keihin και πλήρες σύστημα ανάφλεξης Kokusan.

          Ελαφρύτερο και με μεγαλύτερη σταθερότητα.

          Ολοκαίνουργιο μπροστινό σύστημα της TECH από αλουμίνιο με χρυσά καλάμια για μεγαλύτερη μείωση των τριβών και ταυτόχρονη μείωση βάρους κατά 700 γραμμάρια.

          Νέες τιμονόπλακες ελαφρύτερες.

          Πίσω αμορτισέρ Reiger τροποποιημένο με ένα νέο σχήμα που επιτρέπει τη ρύθμιση της απόσβεσης, της συμπίεσης και της προφόρτισης ελατηρίου.

          Το ρεζερβουάρ λαδιού της πίσω ανάρτησης έχει μετακινηθεί σε χαμηλότερη θέση μακριά από τη θερμότητα της εξάτμισης, προσφέροντας άψογο χειρισμό και απόδοση, λόγω της σταθερής θερμοκρασίας του λαδιού.

 

 

Το νέο ψαλίδι είναι ελαφρύτερο επιτρέποντας την εγκατάσταση τεντωτήρων αλυσίδας στο εσωτερικό. Ο σχεδιασμός αυτός έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στο μοντέλο Racing από την περασμένη σεζόν, ενώ το Replica Factory περιλαμβάνει κάποιες αλλαγές στο βραχίονα του τεντωτήρα της αλυσίδας, γεγονός που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη προστασία από τις αναταράξεις λόγω ανωμαλιών του εδάφους.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα κράνη M13 της MDS

« Προηγούμενο άρθρο

Νικητής ο Melandri στην Monza!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα