O Marc Marquez φαίνεται ότι μαθαίνει γρήγορα, πολύ γρήγορα! Χθες το πρωί ήταν 7ος και σήμερα το πρωί όχι μόνο πρώτος, αλλά και με μεγάλη διαφορά από τον 2ο! Ο 20χρονος Ισπανός έγραψε σε μια σειρά 4 πολύ γρήγορων γύρων, 1:33.600 και πήρε την 1η θέση των Ελεύθερων Δοκιμών 3, αφήνοντας πίσω του 0.499 του δευτερολέπτου τον Jorge Lorenzo, που σήμερα βρήκε τις ρυθμίσεις που ήθελε για την Yamaha M1, η οποία μάλιστα ήταν η ταχύτερη σε τελική με 305.1χλμ/ώρα, έναντι 302 του Marquez και 304 του Pedrosa!
Ο Dani δεν βρήκε το χθεσινό του ρυθμό σε μια κρύα πίστα με θερμοκρασία 13 βαθμών στον αέρα και 14 μόλις στην άσφαλτο.
Ο άλλος των “4” ο Valentino Rossi ήταν σε πολύ κακή μέρα και ούτε που πλησίασε τους χθεσινούς του χρόνους, μένοντας μόλις στην 9η θέση, με διαφορά 1.2'' δευτερόλεπτα από τον οπαδό του Marquez!
O Nicky Hayden ήταν η ευχάριστη έκπληξη της Ducati, με τον 4ο χρόνο, μόλις 3 δέκατα πάνω από το χρόνο του Lorenzo. O Cal Crutchlow επίσης από τους χαρούμενους σήμερα, αφού βελτιώθηκε και πήρε την 5η θέση, ενώ πολύ βελτιωμένος και ο ομόσταυλός του Bradley Smith που πήρε την 7η θέση.
Ανάμεσα στους δύο Βρετανούς της Γαλλικής Tech 3 o Andrea Dovizioso, που συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις.
Ο Alvaro Bautista είχε μια πτώση που τον άφησε λίγο πίσω, ενώ αντίστοιχα πίσω έμεινε και ο Stefan Bradl. Barbera & Hernadez, είχαν επίσης πτώσεις, χωρίς ευτυχώς δυσάρεστες συνέπειες.
Δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας στο συνοδευτικό αρχείο τους χρόνους και τις τελικές.