• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Video: Η πτώση του Marquez
Με πόνους στον ώμο του ξύπνησε ο Ισπανός
Νέα 01/06/2013 - 10:44

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video από κάμερα ασφαλείας, που κατέγραψε τη σφοδρή πτώση του Ισπανού άσου της Honda, Marc Marquez. Να σημειώσουμε ότι σήμερα το πρωί, όπως έγινε γνωστό από το γκαράζ της ομάδας, ο νεαρός αναβάτης ξύπνησε με πόνους στο δεξί του ώμο, με τον ίδιο να περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται για τη συνέχεια.

 

Για το περιστατικό μίλησαν οι Valentino Rossi και Dani Pedrosa: "Εκείνο το σημείο είναι επικίνδυνο, ειδικότερα επειδή δεν είναι επίπεδη ευθεία αλλά κάνει μια μικρή αναπήδηση. Κατάλαβα που έχασε τον έλεγχο ο Marc κι εκεί το τοίχος είναι κοντά, πολύ κοντά! Είχαμε προσπαθήσει στο παρελθόν, μέσω της Επιτροπής Ασφαλείας, να απομακρυνθεί προς τα πίσω το τοίχος, αλλά το Mugello λέει ότι δεν είναι εφικτό", τόνισε ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Από την πλευρά του, ο ομόσταυλος του Marquez είπε: "Εϊχαμε μιλήσει εδώ και μερικά χρόνια στην Επιτροπή για το τοίχος, αλλά μας είχαν απαντήσει ότι δεν γίνεται να φύγει από εκεί, ή κάτι τέτοιο. Είδα τα σημάδια στην άσφαλτο από τα φρένα, αλλά δεν κατάλαβα γιατί έπεσε".

 

Επόμενο άρθρο »

Πάλι εκτός ο Spies!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα