• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος κινητήρας για Espargaro!
"Όχι" Aprilia για πνευματικές βαλβίδες
Νέα 13/06/2013 - 14:29

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Τεχνικός Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Aprilia, Gigi Dall'Igna, παραδέχτηκε ότι ο Aleix Espargaro είχε στη διάθεσή του ένα νέο, πιο δυνατό, μοτέρ για να δοκιμάσει στο GP του Mugello, το οποίο - όπως τόνισε - έδωσε στον Espargaro 12 επιπλέον ίππους και καλύτερη επιτάχυνση!

 

Aprilia δουλεύει πολύ σκληρά για το νέο μοτέρ και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα νέο και πιο δυνατό μοτέρ τον Σεπτέμβριο", δήλωσε ο Espargaro. "Ανυπομονώ να το δοκιμάσω διότι δεν είμαστε τόσο μακριά από τις πρωτότυπες, όσο περιμέναμε. Λίγο παραπάνω δύναμη θα μας βοηθούσε πολύ!" Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός αναβάτης είναι στη δέκατη θέση της βαθμολογίας κι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πλασαριστεί δυο φορές μέσα στην πρώτη δεκάδα, έχοντας μια ένατη θέση στην Jerez και μια όγδοη στο Mugello, όπου πέρασε απευθείας στις ΚΑΤ2 με χρόνο μόλις 1.6δ πίσω από την pole!

 

Τέλος - και παρά τις φήμες που ήθελαν την Aprilia να δουλεύει προς τη λύση των πνευματικών βαλβίδων για την CRT μοτοσυκλέτα της, ο Dall'Igna το διέψευσε κατηγορηματικά: "Παρά τα όσα έχουν λεχθεί, δεν έχουμε προχωρήσει σε κάτι τέτοιο και δεν πρόκειται να το κάνουμε ούτε και στο μέλλον".

 

Επόμενο άρθρο »

Καταλονία: Οι αριθμοί

« Προηγούμενο άρθρο

Φεύγει η Indianapolis;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα