• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το κράνος του Lorenzo στην Καταλονία
Με σχεδιάστρια την Anna Vives!
Νέα 16/06/2013 - 12:56

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo επέλεξε να αγωνιστεί με καινούργιο κράνος στον εντός έδρας αγώνα του στην Καταλονία και αυτό φαίνεται ότι του έφερε γούρι, καθώς ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha πήρε μια σπουδαία νίκη - δεύτερη συνεχόμενη - και μείωσε τη διαφορά του από τον Pedrosa στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Το παραπάνω κράνος που βλέπετε στις φωτογραφίες με τα όμορφα γραφικά, έχει σχεδιαστεί από την Anna Vives, η οποία πάσχει από σύνδρομο Down. Η Anna είναι διάσημη στην Ισπανία και ασχολείται με τη γραφιστική, έχοντας σχεδιάσει μάλιστα και δικές της γραμματοσειρές! Η Anna ήταν δίπλα στον Jorge όταν πανηγύριζε για τη νίκη του, την οποία (Anna) ο Ισπανός άσος δεν ξέχασε στις δηλώσεις του: Anna είναι ένα σύμβολο στην Ισπανία και αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι με σύνδρομο Down μπορούν πολύ περισσότερα απ' ό, τι νομίζουν οι περισσότεροι. Το κράνος που σχεδίασε για εμένα ήταν γεμάτο χρώματα και πολύ πρωτότυπο κι έτσι είμαι πολύ υπερήφανος που το φόρεσα σήμερα και που την είχα μαζί μου για να πανηγυρίσουμε στο βάθρο!"

 

Να σημειώσουμε τέλος, ότι - όπως τόνισε ο ίδιος ο Lorenzo - το εν λόγω κράνος θα τεθεί προς πώληση, με τα έσοδα προφανώς να ενισχύουν κάποιο ίδρυμα για παιδιά με σύνδρομο Down.

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Φωτογραφικό 2

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Απρόσμενο βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα