• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Τεστ: Οι χρόνοι στις 12
Έκανε την εμφάνισή της λίγο μετά τις 10 η Suzuki
Νέα 17/06/2013 - 12:18

Το ρολόι έδειχνε 10:27, όταν για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο paddock του MotoGP η νέα τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα της Suzuki, βαμμένη στο μπλε χρώμα - κάτι που ξεχώριζε ήδη από το τεστ στο Motegi - και με εμφάνιση πολύ κοντά σε αυτή της Yamaha!

 

Τους πρώτους τρεις γύρους στην ισπανική πίστα ανέλαβε να κάνει ο Nobuatsu Aoki ενώ στη συνέχεια η νέα πρωτότυπη του γιαπωνέζου πέρασε στα χέρια του Randy de Puniet. Οι χρόνοι που μπορείτε να δείτε στη δεύτερη φωτό είναι στις 12 το μεσημέρι - πριν λίγα λεπτά δηλαδή - και μας δίνουν μια πρώτη εικόνα (όχι ασφαλή βέβαια) για τη Suzuki, η οποία σήμερα ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στο MotoGP το 2014, αλλά το 2015. Αξιόλογο το γεγονός ότι η Yamaha αποφάσισε να μείνει, παρά τις πρώτες πληροφορίες που ήθελαν το εργοστάσιο να δοκιμάζει στην Aragon.

 

Ο Crutchlow προηγείται με χρόνο στο 1:42.462, με τον Hayden να είναι πιο πίσω του για τέσσερα δέκατα. Ο Αμερικανός της Ducati είχε ξεκινήσει δυνατά και κρατούσε την πρώτη θέση, την οποία και παραχώρησε αργότερα στον Βρετανό της Tech 3. Ο Rossi άργησε να μπει στην πίστα - με τον ομόσταυλό του να είναι ακόμα στο box της ομάδας - αλλά σύντομα σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, με την πεντάδα να κλείνουν οι Smith και ο εντυπωσιακός Espargaro. Ο De Puniet στους πρώτους διερευνητικούς γύρους του ήταν τελευταίος, ωστόσο καθώς περνούσε ο χρόνος σκαρφάλωσε μέχρι τη δέκατη θέση, με διαφορά από τον πρώτο στα 2.2 δευτερόλεπτα.

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Φωτογραφικό 2

« Προηγούμενο άρθρο

The TT Trilogy: Μέρος 2ο

Χορηγοί