• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σκληρά λόγια από Rossi για Bautista
"Δεν νομίζω ότι είναι και πολύ έξυπνο..."
Νέα 17/06/2013 - 15:36

Ο Bautista είχε παρασύρει μαζί του τον Valentino Rossi στον πρώτο γύρο του αγώνα στο Mugello, με τον Ιταλό πολυ-Πρωταθλητή να γίνεται - για δεύτερη συνεχόμενη φορά - παραλίγο θύμα των "ορέξεων" του Ισπανού αναβάτη του Gresini. Ο Ισπανός επιχείρησε κάτι παρόμοιο και στο χτεσινό αγώνα της Καταλονίας, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στα φρένα και λίγο έλειψε να πάρει μαζί του τον Ιταλό συναθλητή του!

 

Ο Rossi ανοίχτηκε λίγο για να αποφύγει τη σύγκρουση και δικαίως μετά τον αγώνα ήταν εκνευρισμένος με τον Ισπανό: "Στο Mugello έκανε ένα λάθος, μου γα...σετον εντός έδρας αγώνα μου και θα μπορούσαμε να είχαμε χτυπήσει χειρότερα. Ένα λάθος μπορεί να γίνει... άλλωστε είπε ότι δεν με είδε", σχολίασε ο Ιταλός το βράδυ από το hospitality της Yamaha.

 

"Ωστόσο με το να κάνει το ίδιο στον επόμενο αγώνα, πάλι με εμένα, θεωρώ ότι είναι βλακώδες. Προσπάθησε να κάνει κάτι το αδύνατο στα φρένα. Ευτυχώς άφησα τα φρένα και ανοίχτηκα, διαφορετικά θα πέφταμε και πάλι. Ήταν μια άχρηστη προσπέραση, διότι ήμουν πολύ πιο γρήγορος από αυτόν... προσωπικά πιστεύω ότι όταν ο Bautista βλέπει τον Lorenzo, εμένα και κανά δυο άλλους μπροστά, τρελαίνεται! Πέρυσι στο Assen με το Lorenzo, στην Βαλένθια μ' εμένα το 2011 και στο Mugello πάλι με εμένα. Είναι σαν να θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από εμάς. Ό, τι έγινε σήμερα, ενδεχομένως θα ξαναγίνει στους αγώνες. Αλλά δυο φορές στη σειρά και άλλη μια φορά μ' εμένα στο παρελθόν, δεν νομίζω ότι είναι και πολύ έξυπνο".

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

Απογοήτευση για Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα