• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi-Lorenzo VS Bridgestone!
"Ακόμα και η πιο σκληρή επιλογή είναι πολύ μαλακή..."
Νέα 17/06/2013 - 16:17

Απόλυτη σύμπνοια απόψεων για τα ελαστικά της Bridgestone, έχουν οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi, με τον πρώτο - λίγο μετά το τέλος του αγώνα - να δηλώνει: "Το πρόβλημα είναι πάντα το ίδιο σε κάθε αγώνα, ακόμα και η πιο σκληρή επιλογή είναι πολύ μαλακή... έχουμε μιλήσει περισσότερο από μια φορά με τους τεχνικούς της Bridgestone, ζητώντας τους να τα τροποποιήσουν, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Ελπίζουμε να έχουμε νέο ελαστικό στο μέλλον, διότι υπάρχει ορατός κίνδυνος σε ορισμένες πίστες".

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Vale: "Αυτό το «πνευματικό» ελαστικό ήρθε για λόγους ασφαλείας, διότι εξασφάλιζε υψηλότερη ταχύτητα και ζεσταίνεται πιο γρήγορα. Ωστόσο είχε κατασκευαστεί για τις 800cc ενώ τώρα οι μοτοσυκλέτες είναι βαρύτερες, πιο γρήγορες και τα ελαστικά είναι πολύ μαλακά. Συμφωνώ με τα παράπονα του Jorge..."

 

Όταν ορισμένοι δημοσιογράφοι του θύμισαν ότι και ο Stoner έκανε τα παράπονά του όταν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά αυτά τα ελαστικά, ο Rossi αστειεύτηκε λέγοντας: Casey πρέπει να είναι μάγος και μπορούσε να δει στο μέλλον..! Είχε δίκιο. Με την Ducati ήμουν σε άσχημη κατάσταση ήδη και δεν ήμουν σε θέση να διαλέξω τι ελαστικό να βάλω. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε ανάμεσα σε Honda και Yamaha, αν και θυμάμαι ότι πήγα στους ανθρώπους της Iwata και τους ρώτησα αν ήταν πράγματι τόσο καλά". Οι πολλές χτεσινές πτώσεις μάλλον το αντίθετο έδειξαν! "Όλοι έχασαν το μπροστινό τροχό, διότι με τη ζέστη που είχε ήμασταν όλοι στο όριο. Κι εγώ ένιωσα το μπροστινό να παίζει και κινδύνεψα να βρεθώ στην άσφαλτο τρεις ή τέσσερεις φορές... ήμουν πιο τυχερός από τους άλλους".

 

(πηγή: gpone.com)

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Test: Πρώτος ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Φωτογραφικό 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα