• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Καλύτερα στο κρύο
Όλα είναι πιο εύκολα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες
Νέα 18/06/2013 - 12:13

Ο Jorge Lorenzo συνέχισε την καλή του παρουσία στην πίστα Montmelo της Καταλονίας, με τον Ισπανό άσο της Yamaha να είναι ο ταχύτερος όλων στο τεστ που ακολούθησε του Κυριακάτικου αγώνα, στον οποίο ο Ισπανός άσος είχε θριαμβεύσει.

 

Ο Lorenzo έγραψε 1:41.904 και ήταν 51 χιλιοστά πιο γρήγορος από την Desmosedici του Hayden, ο οποίος ολοκλήρωσε δεύτερος. Ο εργοστασιακός αναβάτης δοκίμασε ένα νέο ντεπόζιτο, ωστόσο για μια ακόμη φορά δήλωσε ότι η Μ1 του δουλεύει καλύτερα στις πιο κρύες θερμοκρασίες πίστας. "Γνωρίζουμε ότι όταν ο καιρός είναι πιο κρύος, όλα είναι καλύτερα και οι χρόνοι μας είναι καλύτεροι", τόνισε ο Lorenzo.

 

"Δοκιμάσαμε πολλά στο set-up που έκαναν μια μικρή διαφορά, αλλά έτσι κι αλλιώς κάθε μικρή λεπτομέρεια είναι καλοδεχούμενη από την πλευρά μου". Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρόσθεσε στη συνέχεια ότι η μεγαλύτερη βελτίωση στις πιο κρύες συνθήκες, έγκειται στο φρενάρισμα. "Μπορούμε να δούμε τη διαφορά ανάμεσα στις ζεστές και στις πιο κρύες θερμοκρασίες στο φρενάρισμα".

 

Ερωτηθείς για το αν ανησυχεί που η Honda στην Aragon θα δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα του 2014, ο Lorenzo αποκρίθηκε: "Δεν είναι δουλειά μου να ανησυχώ για πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω".

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Φωτογραφικό 2

« Προηγούμενο άρθρο

De Puniet: Η δυναμική της Suzuki είναι καλή!

Χορηγοί