• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Η Ducati πρέπει να βελτιώσει τα πάντα!
Χρειάζονται μεγάλες αλλαγές στο μέλλον
Νέα 18/06/2013 - 13:37

Τα πράγματα εξελίχτηκαν με απογοητευτικό τρόπο για το δίδυμο της Ducati στον αγώνα της Καταλονίας, την Κυριακή που μας πέρασε. Αφενός ο Hayden έπεσε κι έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αφετέρου ο Dovizioso δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την έβδομη θέση, παρά τις πτώσεις αναβατών μπροστά του, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι τον πρόλαβε και ο rookie Bradley Smith, ο οποίος τερμάτισε μπροστά του πάνω στη μοτοσυκλέτα με την οποία πέρυσι ο Dovi είχε ανέβει στο βάθρο στο Montmelo...

 

"Ήταν δύσκολο για όλους, αλλά ειδικά για τους αναβάτες της Ducati ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την κατάσταση, ειδικά στους τελευταίους έξι γύρους", παραδέχτηκε ο Ιταλός. "Ο ρυθμός μας δεν ήταν καλός και αυτό απλά επιβεβαιώνει την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να κάνουμε μεγάλες αλλαγές στο μέλλον... δεν πρόκειται μόνο γι' αυτό ή το νέο πλαίσιο. Τα δοκιμάσαμε και οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να μειώσουμε τη διαφορά από την πρώτη μοτοσυκλέτα κι έτσι πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά".

 

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τι χρειάζεται να γίνει για να βελτιωθεί η κατάσταση, ο Andrea Dovizioso αποκρίθηκε: "Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα που αφορούν στη μοτοσυκλέτα. Μερικά είναι μικρά και άλλα είναι μεγάλα, αλλά αν τα βάλουμε κάτω σημαίνει ένα δευτερόλεπτο - τουλάχιστον - ανά γύρο και ως εκ τούτου δεν είμαστε σε θέση να παλέψουμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Η GAS γιορτάζει 15 χρόνια επιτυχιών!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Φωτογραφικό 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα