• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Υπερβολική εμπιστοσύνη...
"Όταν χτύπησα στο έδαφος, έσπασα την κλείδα μου"
Νέα 27/06/2013 - 12:46

Η υπερβολική εμπιστοσύνη ήταν - κατά τον Jorge Lorenzo - το βασικότερο αίτιο της πτώσης του στα δεύτερα ελεύθερα στο Assen, στερώντας από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή τη δυνατότητα να παλέψει στον αγώνα του Σαββάτου για να μειώσει τη διαφορά του από τον Dani Pedrosa.

 

Ο Ισπανός της Yamaha έφτασε στο Assen με τον αέρα των δυο συνεχόμενων νικών του, ωστόσο η πίστα αυτή - για τρίτη συνεχόμενη χρονιά - αποδεικνύεται άσχημη για τον Lorenzo, ο οποίος έπεσε το μεσημέρι με πάνω από 200χαω! "Νομίζω ότι είχα υπερβολική εμπιστοσύνη. Την ώρα της πτώσης πήγαινα πολύ γρήγορα κι ένιωθα πολύ δυνατός, όμως οι συνθήκες δεν ήταν οι καταλληλότερες για να έχει κανείς υπερβολική σιγουριά", σχολίασε ο Jorge.

 

Ο Ισπανός έμεινε σε νοσοκομείο της Ολλανδίας ενώ αργά το βράδυ αναμένεται στην Βαρκελώνη, όπου και θα χειρουργηθεί, με τους γιατρούς όμως να θέλουν να περιμένουν 48 ώρες για να εκτιμήσουν καλύτερα την κατάσταση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. "Μπήκα στη στροφή γρηγορότερα απ' ότι στον προηγούμενο γύρο και νομίζω ακούμπησα μερικά νερά και στη συνέχεια στην άσπρη γραμμή που τα έκανε όλα χειρότερα κι έπεσα. Πέταξα και μόλις χτύπησα στο έδαφος έσπασα την κλείδα μου. Έχω κακοτυχία σ' αυτή την πίστα, ή στην συγκεκριμένη περίπτωση υπερβολική εμπιστοσύνη. Πρέπει όμως να είναι κανείς πάντα αισιόδοξος, τα πράγματα μπορεί να ήταν χειρότερα και θα προσπαθήσω να αναρρώσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα".

 

Τέλος, ο Wilco Zeelenberg αποκάλυψε ότι: "... ο Jorge ήταν αυτός που ήθελε να πάει στην Βαρκελώνη για την απαραίτητη εγχείριση κι ελπίζουμε η ανάρρωσή του να είναι γρήγορη και να επιστρέψει σύντομα στη δράση".

 

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ξεκινά τον αγώνα ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Ποντάρει στο βρεγμένο ο Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα