• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα είμαι στην Laguna!
Φτιάχνει τις βαλίτσες του ο Ισπανός!
Νέα 17/07/2013 - 12:34

Μπορεί πριν μερικά 24ωρα, ο Jorge Lorenzo να έγραφε στους οπαδούς του στο twitter ότι θα τους ξαναδεί στην Ινδιανάπολις, ωστόσο φαίνεται ότι η λαχτάρα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή να βρεθεί στις πίστες και να υπερασπιστεί τον Τίτλο του, επικράτησε της λογικής.

 

Ο Lorenzo ετοιμάζει τα πράγματά του για την Αμερική, (βλ. 2η φωτό) σε μια τεχνική και απαιτητική πίστα, εκεί όπου την Παρασκευή το βράδυ, θα φανεί σε τι κατάσταση είναι ο Ισπανός άσος της Yamaha.

 

"Στο τέλος αποφασίσαμε να πάμε στην Laguna", σχολιάζει ο Lorenzo. "Μετά το τελευταίο check-up και σε συνεννόηση με τον Dr. Rodriguez, θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε. Στην αρχή πίστευα ότι θα ήταν το καλύτερο να μείνω μακριά, να αναρρώσω και να επιστρέψω στην Indy, ωστόσο τις δυο τελευταίες ημέρες νιώθω πολύ καλύτερα και θέλω να ταξιδέψω εκεί. Βέβαια, δεν θα πάρω πολλά ρίσκα. Θέλω να δώσω το παρόν για τους οπαδούς μου, για το Πρωτάθλημα, αλλά και για τους μηχανικούς μου που με περιμένουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τη στήριξή τους και τους γιατρούς που με φρόντισαν τόσο στην πίστα, όσο κι εδώ. Ειδικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Dr. Rodriguez και Cots"

 

Επόμενο άρθρο »

61 πτώσεις στο Sachsenring!

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει την Laguna Seca ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα