• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι Αυστραλοί "επιστρέφουν" τον Stoner!
Ελπίζουν ότι θα αγωνιστεί στο Phillip Island
Νέα 01/08/2013 - 16:22

Μπορεί η Honda να ισχυρίζεται ότι δεν τίθεται θέμα, ωστόσο οι Αυστραλοί ελπίζουν ότι ο Casey Stoner θα κάνει έκτακτη συμμετοχή στο Phillip Island! Ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής εγκατέλειψε τους αγώνες στα τέλη τη περασμένης σεζόν, σε ηλικία μόλις 27 ετών, ωστόσο θα κάνει την επανεμφάνισή του πάνω σε μια RC213V κατά τη διάρκεια δοκιμών της Honda στην Ιαπωνία.

 

Ο γιαπωνέζος κατασκευαστής, γνωρίζοντας ότι η επιστροφή αυτή του Stoner θα συνοδευόταν από έντονες φήμες περί επανόδου του στο Πρωτάθλημα, έσπευσε αμέσως με το που έγινε γνωστό, να ανακοινώσει: "... δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Stoner ως έκτακτη συμμετοχή φέτος!" Ωστόσο, είναι προφανές ότι οι διοργανωτές του GP στο Phillip Island πιστεύουν ότι ο Αυστραλός μπορεί να επιστρέψει στην πίστα - 18/20 Οκτωβρίου - όπου είναι ανίκητος από το 2007. Ας μην ξεχνάμε βέβαια, ότι η συγκεκριμένη πίστα έχει δώσει σε μια στροφή το όνομά του!

 

Honda είχε τρεις μοτοσυκλέτες το 2011, με τον Dovizioso. Φέτος, ο Casey μπορεί να είναι ο τρίτος οδηγός", σχολίασε ο Andrew Westacott, Διευθύνων Σύμβουλος της πίστας. "Θα το ήθελα πάρα πολύ να είναι εκεί!". Την ίδια ώρα, ο Αυστραλός πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Wayne Gardner, πιστεύει ότι είναι πιθανό να δούμε τον Casey στο Phillip Island. "Αν τα τεστ πάνε καλά και οι χρόνοι είναι καλοί και με δεδομένο ότι εξελίσσει τη μοτοσυκλέτα με την Honda, θεωρώ ότι θα πουν, γιατί δεν τρέχεις σ' έναν ή δυο αγώνες;"

 

Θυμίζουμε ότι από τότε που άφησε το MotoGP, ο Stoner αγωνίζεται σε Πρωτάθλημα αυτοκινήτων V8 στην πατρίδα του, το οποίο χαρακτήρισε ως "αστείο" σε πρόσφατη δήλωσή του.

 

Επόμενο άρθρο »

O Hayden σε αγώνα Nascar!

« Προηγούμενο άρθρο

Όχι Rossi στην Suzuki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα