• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
7ος Αγώνας - Ιταλία (Μugello)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki Test: Motegi 2013 (vid)
Χαρούμενος ο De Puniet με το τεστ
Νέα 08/08/2013 - 20:34

Η Suzuki με τον Randy de Puniet και τον δοκιμαστή της ομάδας, Nobuatsu Aoki βρέθηκαν και πάλι στην πίστα του Motegi για τη συνέχεια της εξέλιξης της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας τους, η οποία και θα κάνει το ντεμπούτο της το 2015.

 

Η πρώτη ημέρα ήταν βροχερή, αλλά η επόμενη ήταν καλή και η ομάδα κατάφερε να δοκιμάσει δυο διαφορετικά πλαίσια και να καταλήξει με ποιο από τα δυο θα συνεχίσει την εξέλιξή της. Αυτό το πλαίσιο θα αξιολογηθεί εκ νέου στο επίσημο τεστ μετά τον αγώνα του Misano, τον επόμενο μήνα.

 

Παρά τις δυο μικρές πτώσεις που είχε ο Γάλλος αναβάτης, ο γιαπωνέζος κατασκευαστής έδωσε στη δημοσιότητα ότι ο χρόνος του ήταν στο 1:48.60, λίγο πιο κάτω από την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στην ιαπωνική πίστα, αλλά κοντά στον αντίστοιχο των υπολοίπων (η Honda δεν έδωσε χρόνο για τον Stoner). Να σημειώσουμε, ως μέτρο σύγκρισης, ότι ο Lorenzo είχε κάνει 1.44.969 στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη και πήρε την pole, αλλά σε θερμοκρασία πίστας σαφώς χαμηλότερη.

 

"Η υψηλή θερμοκρασία είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει χαμηλό επίπεδο πρόσφυσης, ωστόσο είμαστε σε καλό δρόμο με ένα από τα δυο πλαίσια που είχαμε στη διάθεσή μας", σχολίασε ο De Puniet. "Το ένα ήταν καλύτερο στην αίσθηση με το ελαστικό και καλύτερο στις εισόδους των στροφών κι έτσι με αυτό θα συνεχίσουμε στο Misano τον επόμενο μήνα. Λίγο πριν το τέλος του τεστ άρχιζε να βρέχει και δεν κατάφερα να ρίξω το χρόνο μου, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι".

 

Επόμενο άρθρο »

H Yamaha και το Seamless κιβώτιο: Βελτίωση 57.8%

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από το κιβώτιο της Μ1

Χορηγοί