• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παρελθόν ο Pesek από την IodaRacing!
Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα της πατρίδας του!
Νέα 22/08/2013 - 11:34

Ο Lukas Pesek δεν θα καταφέρει να πάρει μέρος στον Κυριακάτικο αγώνα μέσα στην πατρίδα του. Ο Τσέχος αναβάτης, σε συνέντευξη τύπου στην πατρίδα του - παρουσία των Karel Abraham, Jakub Kornfeil και Karel Hanika ανακοίνωσε κι επίσημα τη λύση της συνεργασίας του με την IodaRacing.

 

Σύμφωνα με το speedweek.com, ο Τσέχος ρωτήθηκε αν θα καταφέρει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο Πρωτάθλημα, αυτό το Σ/Κ, με τον ίδιο να απαντά: "Θέλω να πω σε όλους τους παρευρισκομένους, ότι την Παρασκευή δεν θα είμαι στο paddock διότι μου είπαν ότι δεν θα οδηγώ για την IodaRacing πια".

 

Ο Pesek είναι πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά για τον ίδιο και με αφορμή το γεγονός ότι ένας από τους χορηγούς του - δεν αναφέρθηκε όνομα - δεν πλήρωνε, ο Giampiero Sacchi αναγκάστηκε να τον αφήσει να φύγει. Πάντως ο ίδιος ο Τσέχος, δήλωσε ότι ο Sacchi έκανε υπομονή μέχρι και το γύρο της Indianapolis...

 

Πλέον, στη μακριά λίστα των αναβατών που "κόβονται" από τις ομάδες τους όχι τόσο λόγω χαμηλής απόδοσης, αλλά επειδή δεν έχουν τα χρήματα ν' αγωνιστούν, προσθέτουμε και το όνομα του Τσέχου οδηγού.

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Πρόκληση το Brno για τη Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα