• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν νιώθω καμμία πίεση!
Το ένα μετά το άλλο σπάει τα ρεκόρ ο τρομερός Marquez!
Νέα 25/08/2013 - 21:00

Ο νεαρός αναβάτης της Repsol Honda, Marc Marquez, νεοφερμένος στην μεγάλη κατηγορία, πέτυχε σήμερα το μεσημέρι την πέμπτη του νίκη και έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ στην βραχεία του καριέρα στο MotoGP: έγινε ο rookie με τις περισσότερες νίκες στην πρώτη του σεζόν!

 

Ο 20χρονος Marquez απολαμβάνει ένα προβάδισμα 26 βαθμών από τον ομόσταυλό του, Dani Pedrosa, κατορθώνοντας να ανταπεξέλθει και στον αγώνα του Brno, αφήνοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση τους Pedrosa και Lorenzo αντίστοιχα! Ο τρομερός rookie μάλιστα, στον τρίτο του γύρο (1:56.135), έσπασε και το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο Brno, ο οποίος κατείχε ο Lorenzo. Ο Marquez έγινε ο πρώτος που καταφέρνει να κερδίσει σε τέσσερεις ή περισσότερους συνεχόμενους αγώνες - από το 2008 και τον Valentino Rossi - ενώ ισοφάρισε και το ρεκόρ του Ιταλού σούπερ-σταρ σε αριθμό βάθρων στην παρθενική του χρονιά. Άλλο ένα ρεκόρ που σύντομα θα καταρρίψει.

 

"Είμαι τόσο χαρούμενος! Πριν έρθουμε εδώ δεν περίμενα να κερδίσω, διότι οι Jorge και Valentino είχαν κάνει τεστ εδώ και ο Dani είναι πάντα γρήγορος στο Brno, έχοντας κερδίσει και τον περσινό αγώνα!", παραδέχτηκε ο μικρός. "Είναι μια εντελώς διαφορετική πίστα σε σχέση με τις άλλες που έχουμε αγωνιστεί και αυτοί οι 25 βαθμοί είναι διαφορετικοί από της Indianapolis. Ήταν μια νίκη που πάλεψα σκληρά για να έρθει και το διασκέδασα πολύ! Η μάχη μου με τον Jorge ήταν πολύ καλή και είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη".

 

Ερωτηθείς αν η διαφορά του στη μάχη για τον Τίτλο, τον κάνει να "πατήσει φρένο", ο Ισπανός αποκρίθηκε: "Θα είναι δύσκολο, ειδικά γιατί η προσωπικότητά μου, ο χαρακτήρας μου, είναι να επιτίθεμαι συνέχεια! Έχουμε ακόμα εφτά αγώνες και πρέπει να πιέσουμε όπως τώρα. Αν δεν κερδίζουμε, πρέπει να είμαστε στο βάθρο. Ο Dani και ο Jorge είναι πολύ δυνατοί, αλλά ειδικά ο Dani είναι ο πιο επικίνδυνος. Θα πιέζω σε κάθε αγώνα, δεν νιώθω καμμία πίεση!".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν θα τα παρατήσω!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Να πάει στην F1 o Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα