• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν θα τα παρατήσω!
Οι τρείς πρώτοι είναι πραγματικά εντυπωσιακοί!
Νέα 25/08/2013 - 21:27

Ο Valentino Rossi ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη δυνατή μάχη που έδωσε με τον Bautista, για την τέταρτη θέση στο σημερινό - εντέκατο - αγώνα του Brno. Ο Vale - ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Crutchlow και ανέβηκε μια θέση - δεν έχει βρει ακόμα την "απάντηση" στο εκρηκτικό ρυθμό των τριών πρώτων και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με 143 βαθμούς, 70 πίσω από τον Marquez.

 

Με το τέλος του αγώνα, ο Rossi αρκέστηκε να παραδεχτεί των ανωτερότητα των τριών πρώτων, αλλά τόνισε ότι δεν θα παραδώσει τα όπλα και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις να γεφυρώσει το κενό με τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν!

 

"Σήμερα τα πήγαμε καλύτερα απ' ότι στην Indy, ειδικά επειδή το μειονέκτημά μου από την κορυφή μειώθηκε στο μισό. Ήθελα να τα πάω καλύτερα... πρέπει να προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα!", σχολίασε ο Rossi. "Οι πρώτοι τρεις μπροστά είναι εντυπωσιακοί, είναι πολύ δυνατοί. Ήθελα να μείνω κοντά τους. Δυστυχώς όμως έμεινα δέκα δευτερόλεπτα πίσω, πήρα άλλη μια τέταρτη θέση.... πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να είμαστε κοντά τους. Προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε στους δυο τελευταίους αγώνες, αλλά δεν πετύχαμε κάτι το φανταστικό. Σήμερα δυσκολεύτηκα αρκετά στο ξεκίνημα του αγώνα. Δεν θα τα παρατήσουμε όμως και θα κοιτάξουμε την επόμενη εβδομάδα να κάνουμε καλύτερη δουλειά".

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ήθελα ακόμα έναν γύρο...

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν νιώθω καμμία πίεση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα