• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ήθελα ακόμα έναν γύρο...
... και θα είχα την ευκαιρία να διεκδικήσω τη νίκη!
Νέα 25/08/2013 - 21:48

Παρά το ότι ο Dani Pedrosa τερμάτισε πίσω από τον rookie ομόσταυλό του, στον αγώνα της Τσεχίας που ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες, ο Ισπανός βετεράνος της Repsol ήταν χαρούμενος με τους 20 βαθμούς που πρόσθεσε στο ενεργητικό του.

 

Στις τελευταίες στιγμές του αγώνα - όταν πια ο Lorenzo είχε τεθεί εκτός - ο Pedrosa (περσινός νικητής στο Brno) αποτέλεσε σοβαρή απειλή για τον Marquez, τον οποίο και πλησίασε επικίνδυνα χωρίς όμως να ολοκληρώσει την επίθεσή του στον τελευταίο γύρο. Πάντως η απόδοσή του, "είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά...", σύμφωνα με τον Ισπανό άσο!

 

"Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, διότι μετά τα προβλήματα με τον τραυματισμό μου και τις αμφιβολίες που είχαμε στους τελευταίους αγώνες, κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά με την πνευματική μου προετοιμασία σήμερα", σχολίασε ο Pedrosa.

 

"Ήμασταν πιο έτοιμοι από ποτέ να κερδίσουμε εδώ, παρά το ότι δεν είμαστε στο100% ακόμα. Δυστυχώς η στρατηγική μας δεν ήταν η καλύτερη. Είχα προβλήματα με τις προσπεράσεις σε όλο τον αγώνα, δεν μπορούσα να φρενάρω αργά και ήμουν πάντα ο τρίτος αναβάτης από τους τρεις μπροστά. Θεωρώ ότι έκανα την τελευταία μου επίθεση ένα γύρο αργότερα απ' ότι έπρεπε".

 

Ο Pedrosa επανέλαβε ότι αν είχε περάσει νωρίτερα τον Lorenzo, θα είχε την ευκαιρία να παλέψει για τη νίκη με τον Marquez. "Αν είχα προσπεράσει ένα γύρο νωρίτερα τον Jorge, ενδεχομένως να είχα μια ευκαιρία για τη νίκη", πρόσθεσε. "Πάντως, ήμασταν καλοί στις επιθέσεις μας μέχρι τέλος και κερδίζαμε έδαφος από τον Marc. Ήθελα ακόμα έναν γύρο για να τον πιάσω! Θα προσπαθήσουμε και πάλι την επόμενη φορά...".

 

Ερωτηθείς για το προβάδισμα του Marquez στη βαθμολογία, απάντησε: "Προφανώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση τώρα, έχοντας κερδίσει τέσσερεις αγώνες στη σειρά, πράγμα εντυπωσιακό! Ωστόσο κι εμείς κάναμε ένα καλό βήμα εδώ και τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους επόμενους αγώνες και να βάλουμε τα δυνατά μας".

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν μπορώ να αμυνθώ κατά των Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν θα τα παρατήσω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα