• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν μπορώ να αμυνθώ κατά των Honda
Μένει την Δευτέρα η Yamaha, για τεστ στο Brno
Νέα 25/08/2013 - 22:33

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha, Jorge Lorenzo, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι αν και οδηγούσε την κούρσα για 15 γύρους, εν τέλει δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις Honda των αντιπάλων του και τερμάτισε στην τρίτη θέση, στον αγώνα της Τσεχίας για τον εντέκατο γύρο Πρωταθλήματος.

 

Ο Jorge κατάφερε αρχικά να υπερασπιστεί το προβάδισμά του στις επιθέσεις του Marquez, αλλά ο rookie τον νίκησε τέσσερεις γύρους πριν το τέλος, ενώ και ο Pedrosa τον άφησε στην τρίτη θέση λίγο αργότερα.

 

"Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος, διότι νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου", δήλωσε ο Lorenzo. "Έκανα καλή αρχή, αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά για να αμυνθώ κατά των Honda. Πάντως η μάχη με τον Marc ήταν διασκεδαστική. Προσπάθησα να μείνω κοντά τους στο τέλος. Είμαι όμως υπερήφανος, διότι κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ".

 

Εν τω μεταξύ, ο Jorge Lorenzo είναι σχεδόν δυο νίκες (44 βαθμούς) απόσταση από τον Marquez στο βαθμολογικό πίνακα. "Τίποτα το ιδιαίτερο, κάνω την προσευχή μου και είμαι υπομονετικός", απάντησε ο Ισπανός όταν ερωτήθηκε τι περιμένει στο Silverstone. "Το Πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί, αλλά είναι πιο δύσκολα τώρα τα πράγματα. Ήμαστε καλύτερα σε σχέση με το 2011, αλλά και η Honda έχει βελτιώσει πολύ τα αδύναμα σημεία της. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το διπλό μου τραυματισμό φέτος. Αυτοί είναι οι λόγοι που είμαι μακριά από τον Marc. Αλλά ακόμα και χωρίς τους τραυματισμούς, θα ήταν δύσκολο να κερδίσω τον Τίτλο".

 

Yamaha είναι ένα απίστευτο εργοστάσιο που προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά από τη Honda. Δουλεύουν 24 ώρες την ημέρα και πιστεύω σ' αυτούς. Οι μηχανικοί τους έχουν την πλήρη εμπιστοσύνη μου. Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και να συνεχίσουμε να πιέζουμε τους άλλους δυο, διότι πλέον είμαι καλά και μπορώ να τους πιέσω, σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες. Όσο είμαστε σε θέση να τους πιέζουμε, είναι πιθανό να κάνουν το λάθος!"

 

Όπως έγινε γνωστό, η Yamaha θα παραμείνει στο Brno για δοκιμές την Δευτέρα, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να δούμε το ντεμπούτο του νέου seamless κιβωτίου της πιο γρήγορα!

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: 35 δευτερόλεπτα είναι πολλά...

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ήθελα ακόμα έναν γύρο...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα