• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Είχα την 4η θέση...
Απογοητευμένος ο Βρετανός αναβάτης
Νέα 26/08/2013 - 10:03

Ο χτεσινός αγώνας για τον poleman, Cal Crutchlow, είχε άδοξο τέλος. Ο αναβάτης της Tech 3 είχε καταφέρει να κατακτήσει - για δεύτερη φορά στην καριέρα του - την pole position, ωστόσο στον όγδοο γύρο του αγώνα στο Brno, έχασε το μπροστινό στην προσπάθειά του να καλύψει τη διαφορά που τον χώριζε από τους τρεις πρώτους.

 

Ο Cal κατάφερε να εκκινήσει τη μοτοσυκλέτα του και συνέχισε τελευταίος τον αγώνα, για να καταφέρει στο τέλος - έχοντας παρόμοιο ρυθμό με αυτόν των Rossi και Bautista - να τερματίσει 17ος.

 

"Προφανώς και είμαι απογοητευμένος, μετά την pole position που πήρα. Πραγματικά όμως έπρεπε να πιέσω πολύ δυνατά για να ξεφύγω από τους Alvaro και Valentino", σχολίασε ο Crutchlow. Lorenzo έκανε τρομερή εκκίνηση και ο πρώτος του γύρος μας ανάγκασε όλους να λειτουργήσουμε υπό πίεση. Ήμουν χαρούμενος με το ρυθμό μου κι ένιωθα άνετα, αλλά μετά έκανα το λάθος".

 

"Προσπαθούσα να μπω στη μάχη για μια θέση στο βάθρο κι έχασα το μπροστινό", πρόσθεσε ο 27χρονος αναβάτης. "Είμαι σίγουρος ότι θα τερμάτιζα στην τέταρτη θέση. Επέστρεψα με χτυπημένη μοτοσυκλέτα και ήμουν γρήγορος και με σταθερό ρυθμό... δεν παραδόθηκα!" Πλέον ο Cal στρέφει την προσοχή του στο επερχόμενο GP της πατρίδας του, στο Silverstone.

 

"Δεν ήταν και το ιδανικό αποτέλεσμα για τον επόμενο αγώνα στην πατρίδα μου, αλλά θα πάω εκεί γνωρίζοντας ότι έχω το ρυθμό και μπορώ να παλέψω για τις πρώτες θέσεις. Είμαι ενθουσιασμένος για τον αγώνα στο Silverstone και ξέρω ότι η υποστήριξη των Βρετανών φιλάθλων θα είναι εκπληκτική κι ελπίζω να τους δώσω κάτι για να πανηγυρίσουν!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Nakagami στο MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: 35 δευτερόλεπτα είναι πολλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα