• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kawasaki Ninja 300 SBK!
Επηρεασμένο από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες των SBK
Νέα Αγοράς 19/09/2013 - 16:51

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του διδύμου της Kawasaki στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK (ο T. Sykes προηγείται στη βαθμολογία των αναβατών) στάθηκε η αφορμή ώστε οι ιθύνοντες της Kawasaki να ετοιμάσουν μια ειδική έκδοση της μικρής Ninja 300 που λανσαρίστηκε πέρυσι!

Βασισμένη στην δικύλινδρη, υδρόψυκτη Ninja 300, η ειδική αυτή έκδοση ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό χάρη στο γραφικό πακέτο που θυμίζει έντονα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK. Κυριαρχεί το - διάσημο πια - "ελλειπτικό" γραφικό στυλ των μοτοσυκλετών που οδηγούν οι Tom Sykes και Loris Baz, ενώ θα διατεθεί τόσο στάνταρ, όσο και έκδοση με ABS.

 

"Για πολλούς αναβάτες - είτε είναι καινούργιοι στους δυο τροχούς, είτε επιστρέφουν μετά από ένα διάστημα απουσίας - η Ninja 300 έχει αποδειχθεί δημοφιλής επιλογή", σχολίασε ο Yasushi Kawakami, Managing Director της Kawasaki Motors Europe. "Είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδειχθεί μια εξαιρετικά ελκυστική επιλογή, η ευκαιρία να οδηγήσουν μια μοτοσυκλέτα επηρεασμένη αισθητικά από την αγωνιστική ZX-10R των SBK!"

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Kawasaki Z1000SX

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο APE CALESSINO 200

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα