• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ο Marquez παραείναι επιθετικός!
"Θα ήθελα να ξέρω που είναι το όριο στου αγώνες"
Νέα 01/10/2013 - 11:02

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, στον αγώνα της Κυριακής ο Marc Marquez με έναν λάθος υπολογισμό στα φρένα πλησίασε και ακούμπησε με τον αγκώνα του τον πίσω τροχό του Pedrosa, με αποτέλεσμα να σπάσει ο αισθητήρας του traction control στη μοτοσυκλέτα του Dani και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να πέφτει από highside ο βετεράνος της Honda, χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι το σοβαρό.

 

Από τότε υπάρχει έντονη φιλολογία των φιλάθλων του MotoGP σε όλο τον κόσμο, για τον αν πρέπει ή όχι να τιμωρηθεί το σπουδαίο αυτό ταλέντο που ακούει στο όνομα Marc Marquez. Έντονες είναι οι αντιδράσεις και στον ελληνικό διαδικτυακό χώρο, με τη σχετική δημοσκόπηση που υπάρχει στην κεντρική (κάτω δεξιά) σελίδα του site μας, να δείχνει ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ήταν απλά ένα αγωνιστικό συμβάν, χωρίς όμως να λείπουν και οι "φωνές" όσων ζητούν να τιμωρηθεί ο rookie για την επικίνδυνη οδήγησή του. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι μέσα σε λίγες ώρες ο αριθμός ψήφων έχει φτάσει τους 200!

 

Από την πλευρά του, ο Dani Pedrosa έκανε δηλώσεις στο BBC τονίζοντας ότι ο τρόπος οδήγησης του ομόσταυλού του είναι υπέρ το δέον επιθετικός και πρέπει να μπει ένα όριο. "Θα ήθελα να ξέρω που είναι το όριο στους αγώνες, διότι κι εγώ μπορώ να οδηγήσω επιθετικά και πέρα από το όριο!", δήλωσε ο 28χρονος Ισπανός, ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς από την Επιτροπή Αγώνων - η οποία ερευνά το συμβάν και θα αποφανθεί στη Sepang - να λάβει μέτρα.

 

"Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να έχουμε τον ίδιο αριθμό χαρτιών και να παίζουμε με τους ίδιους κανόνες", πρόσθεσε ο Ισπανός αναβάτης της Repsol. "Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά είναι δύσκολο να χωνέψει κανείς ότι αυτό συνέβη από τον ομόσταυλό σου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εγώ έκανα το σωστό και είναι πολύ κρίμα ότι αυτός που κάνει το σωστό, έχει σχεδόν πάντα τη χειρότερη κατάληξη".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Stoner θα οδηγήσει στην Αυστραλία!

« Προηγούμενο άρθρο

Ημερολόγιο 2014: Έξω η Laguna Seca!

Χορηγοί