• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μιλάει με Ducati ο Eugene Laverty!
"Η καλύτερη νίκη της καριέρας μου στη Laguna!"
Νέα 02/10/2013 - 13:09

Ένας από τους φετινούς διεκδικητές του Τίτλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK, Eugene Laverty, παραδέχτηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι συνομιλεί με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati στο MotoGP!

 

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί στο MotoGP με τη μοτοσυκλέτα της Aprilia, ωστόσο: "...μιλάμε παράλληλα και με την Ducati", παραδέχτηκε ο Ιρλανδός, ο οποίος παρά τις τελευταίες φοβερές του εμφανίσεις θα χάσει τη θέση του από την ομάδα της Aprilia στα SBK.

 

Ο Marco Melandri είναι αυτός που πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Ιρλανδού και θα είναι ο νέος ομόσταυλος του Sylvain Guintoli. "Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις και οι πολιτικές παίζουν το ρόλο τους", συνέχισε ο Laverty. "Ελπίζω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μέσα στις επόμενες εβδομάδες". Με τη νίκη του στο δεύτερο αγώνα της Laguna Seca στην Καλιφόρνια, ο Laverty βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 23 βαθμούς πίσω από τον Sykes, με τον αναβάτη της Aprilia να βαφτίζει τη νίκη του αυτή, ως την καλύτερη της καριέρας του!

 

"Δεν πίστευα ειλικρινά ότι το είχαμε, διότι δυσκολευόμασταν να μείνουμε κοντά στους άλλους. Ωστόσο το ήθελα τόσο πολύ στους τελευταίους γύρους, ώστε βρήκα κάπως τον τρόπο και πήρα τη νίκη! Με τέσσερεις αγώνες να απομένουν, το σημαντικό είναι να τερματίσουμε σε όλους τους αγώνες. Το να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα είναι ρεαλιστικός στόχος!", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Ιρλανδός, ο οποίος μετρά εφτά νίκες στο Πρωτάθλημα και επιπλέον οκτώ βάθρα!

 

Επόμενο άρθρο »

Προσωρινό Ημερολόγιο Αγώνων 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Vazquez στη Caretta-RTG Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα