• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολη η συναίνεση Marquez-Pedrosa
Javier Alonso: Είναι σχεδόν αδύνατον κάτι τέτοιο...
Νέα 03/10/2013 - 10:43

Ο εκπρόσωπος της Dorna στην Επιτροπή Αγώνων, Javier Alonso, παραδέχτηκε ότι οι πιθανότητες για να "τα βρουν" οι Marc Marquez και Dani Pedrosa, είναι σχεδόν μηδαμινές. Το δίδυμο της Honda έχει κληθεί από την Επιτροπή για ακρόαση (την Πέμπτη που έρχεται) στη Sepang, λίγες ώρες πριν την έναρξη του 15ου γύρου στη Μαλαισία.

 

Ο Alonso δήλωσε στο επίσημο site του Πρωταθλήματος: "Ήταν ένα πολύ περίεργο συμβάν. Βλέποντάς το ζωντανά, κανείς δεν υποπτεύτηκε ότι έγινε κάτι αν και παρατηρήσαμε ότι υπήρξε επαφή. Εν τούτοις δεν τη συνδέσαμε με την πτώση, στη συνέχεια, του Pedrosa. Μετά τον αγώνα γνωρίζαμε ότι υπήρχε τεχνικό θέμα και ότι ένα κομμένο καλώδιο προκάλεσε τη βλάβη του TC κάτι που οδήγησε στην πτώση. Ξεκινήσαμε την έρευνα, αλλά πρώτα πρέπει να συγκεντρώσουμε τα τεχνικά δεδομένα και γι' αυτό αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε την ακρόαση".

 

Η σύγκρουση των δυο Ισπανών και το τι μέλλει γενέσθαι, αποτελεί θέμα συζήτησης των οπαδών όλου του κόσμου και ο Alonso παραδέχεται ότι η Επιτροπή έχει πολύπλοκο έργο μπροστά της.

 

"Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό, είναι το αν θα μπορούσε το συμβάν να είχε αποφευχθεί, τόσο η σύγκρουση όσο και η πτώση στη συνέχεια. Μόλις καταλάβουμε και κατανοήσουμε αυτό, τότε αν χρειαστεί να πάρουμε απόφαση, θα πάρουμε την πιο κατάλληλη. Τα πράγματα όμως είναι πολύπλοκα. Αν κανείς πιστεύει ότι έχει ιδέα πως να ρυθμίσει μια τέτοια κατάσταση και είναι σε θέση να ορίσει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει, τότε είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, αν υπάρξει κάποια γραπτώς. Σε όλα τα χρόνια μου στην Επιτροπή, τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοί μου δεν έχουμε συναντήσει δυο ίδια γεγονότα. Το κάθε ένα είναι διαφορετικό! Έχοντας δει το περιστατικό με τον Marc και τον Dani, θέλω να πω ότι αν κάποιος επιχειρούσε να κόψει ένα καλώδιο μιας άλλης μοτοσυκλέτας, χρησιμοποιώντας αγκώνα ή την μανέτα, χίλιες φορές να προσπαθούσε, χίλιες φορές θα αποτύγχανε! Το να φτάσουμε σε μια από κοινού συμφωνία για το τι επιτρέπεται και τι όχι, είναι αρκετά περίπλοκο σε τέτοιες περιπτώσεις, αν όχι αδύνατον", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

H Γκοργκόλης Α.Ε. στο Scooter Festival

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Nakagami και Simon μαζί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα