• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kawasaki J300
To 1o scooter της Kawasaki στην Ευρώπη!
Νέα Αγοράς 15/10/2013 - 09:19

Δελτίο Τύπου

 

Με στόχο να επεκτείνει τη διείσδυσή της στην αγορά αστικής και περιαστικής προσωπικής μετακίνησης, η ιαπωνική εταιρία Kawasaki κάνει μια φιλόδοξη κίνηση, παρουσιάζοντας το πρώτο της scooter στην ευρωπαϊκή αγορά.

 

Σχεδιασμένο πλήρως στο Akashi από ειδικά επιλεγμένη ομάδα σχεδίασης της Kawasaki, το νέο scooter  J300 παρουσιάζει εντυπωσιακά αισθητικά χαρακτηριστικά, τα οποία σχολιάζει ως εξής ο κ. Fukumoto, επικεφαλής του Τμήματος Σχεδιασμού της KHI: «Ήταν πολύ σημαντικό το πρώτο μας βήμα στην ευρωπαϊκή αγορά scooter να γίνει με ένα μοντέλο το οποίο να ενσαρκώνει τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της Kawasaki. Είμαστε ικανοποιημένοι που το πετύχαμε αυτό με τα στιλιστικά χαρακτηριστικά του νέου J300”.

 

Σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές της φιλοσοφίας σχεδίασης, ο κ.Fukumoto πρόσθεσε: «Το J συμβολίζει τη λέξη Jyounetsu που σημαίνει πάθος στα ιαπωνικά. Προσεγγίσαμε το στυλ και το σχέδιο του J300 με το ίδιο πάθος που αφιερώσαμε και στα άλλα σημαντικά νέα μοντέλα μας για το 2014».

 

Αναγνωρίζοντας μια πανευρωπαϊκή ζήτηση για στιλάτα, εύχρηστα και αξιόπιστα scooter, η Kawasaki κάλυψε ένα προφανές κενό στη γκάμα των προϊόντων της. Το J300 συμπληρώνει άλλες επιτυχημένες οικογένειες μοτοσυκλετών πόλης όπως η δημοφιλής σειρά ER και η πολυμορφική γοητεία των Versys.

 

Ενώ το κυρίως σύστημα κίνησης και τα συμπληρωματικά στοιχεία του πλαισίου προέρχονται από ένα στρατηγικό συνεργάτη, την Kymco, η ανάπτυξη, ο σχεδιασμός και η μηχανολογική προσέγγιση του τελικού προϊόντος υλοποιήθηκαν αποκλειστικά από την σχεδιαστική και μηχανολογική ομάδα του εργοστασίου της Kawasaki στο Akashi της Ιαπωνίας και το ευρωπαϊκό τμήμα R&D της Kawasaki.

 

Διαθέσιμο από το δίκτυο πωλήσεων στα τέλη του 2013, το J300 στοχεύει τόσο να ικανοποιήσει τους λάτρεις της Kawasaki που χρειάζονται ένα καθημερινό μέσο μετακίνησης όσο και να προσελκύσει νέους αναβάτες στη μάρκα, επιτρέποντας και σε μια άλλη ομάδα μελλοντικών αγοραστών να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία του ονόματος Kawasaki.

 

Επόμενο άρθρο »

Honda CTX1300

« Προηγούμενο άρθρο

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Χορηγοί