• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανακοίνωση-φωτιά ετοιμάζει η PBM!
Ίσως και σε λίγες ημέρες στη Βαλένθια!
Νέα 06/11/2013 - 14:02

Ο Paul Bird - ιδιοκτήτης της ομάδας PBM στο MotoGP - αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια "πολύ συναρπαστική ανακοίνωση" αναφορικά με τα πλάνα της ομάδας για την επόμενη σεζόν, μια ανακοίνωση που ενδεχομένως θα γίνει στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Βαλένθια.

 

"Όταν μπήκαμε στο MotoGP δεν υποτιμήσαμε την πρόκληση αυτή και είμαστε ενήμεροι τι χρειάζεται για να γίνεις ανταγωνιστικός σε αυτό το επίπεδο, έτσι τώρα είμαστε έτοιμοι να ανέβουμε ένα επίπεδο", σχολίασε ο Bird. "Η Βαλένθια είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς, καθώς ολοκληρώνουμε το σχεδιασμό μας για τη νέα σεζόν κι ελπίζουμε να κάνουμε μια πολύ συναρπαστική ανακοίνωση αναφορικά με τη συμμετοχή μας στο MotoGP".

 

Η PBM διπλασίασε τους αναβάτες της στη δεύτερη σεζόν στο Πρωτάθλημα, με τον Yonny Hernandez να οδηγά την ART μοτοσυκλέτα της ομάδας - πλέον αντικαθιστά τον Spies και στη θέση του είναι ο Cudlin - και τον Laverty την αντίστοιχη της PBM με μοτέρ από την Aprilia. Με τον ερχομό του Cudlin, ο Laverty επέλεξε να οδηγά την ART, αφήνοντας στον Αυστραλό τη μοτοσυκλέτα που εξελίσσει η ομάδα.

 

Θυμίζουμε ότι μετά την ανακοίνωση τόσο της Cardion AB, όσο και της ομάδας του Aspar, ότι θα αγωνίζονται με μοτοσυκλέτα (πελατειακή) της Honda από τη νέα σεζόν, η PBM είναι η μοναδική που έχει απομείνει με δεσμούς με την Aprilia. Η τελευταία ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει ως εργοστάσιο το 2016 στο Πρωτάθλημα. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η PBM δεν έχει αποκαλύψει ούτε τους αναβάτες της για το 2014, ούτε τι μοτοσυκλέτα θα έχει.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θα βοηθήσω όσο μπορώ τον Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Συναρπαστικό φινάλε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα