Ο Valentino Rossi μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου σήμερα το απόγευμα είπε χαρακτηριστικά: «O Stoner είναι Stoner! Tην Κυριακή περιμένω ότι ο Casey θα είναι ο μεγάλος μου αντίπαλος».
Έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος με τη μοτοσυκλέτα του, αλλά ακόμη υπάρχουν ένα –δύο πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. «Ανακαλύψαμε 2-3 λάθη στο Motegi, τα διορθώσαμε εδώ και τώρα έχουμε καλύτερη είσοδο στη στροφή, σε σχέση και με το IRTA test. Πίσω το κράτημα χρειάζεται ακόμη βελτίωση. Από τα τέλη της περσινής χρονιάς έχω αλλάξει προσέγγιση και θέλω να πηγαίνω γρήγορα από την αρχή στις Ελεύθερες Δοκιμές», όπως κάνει ο Stoner να σημειώσουμε εμείς.
Από τη μεριά του ο Jorge Lorenzo είπε ότι θεωρεί νορμάλ το να αλλάξει ο Valentino τον τρόπο που του μιλούσε μετά τον αγώνα στο Μotegi. «Έχασε και είναι νορμάλ να μην του αρέσει», είπε ο Ισπανός και συμπλήρωσε: «τώρα όλα είναι όπως πριν». Σε σχέση με την Μ1 είπε ότι φέτος είναι μισό δευτερόλεπτο γρηγορότερη και αυτό είναι πολύ καλό. Για κάποιους που λένε ότι το Πρωτάθλημα τώρα αρχίζει που ξεκίνησαν οι ευρωπαϊκοί αγώνες δήλωσε: «για όσους δεν πήγαν καλά στους 2 πρώτους αγώνες ναι, το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει, για όσους πήγαμε καλά ήδη άρχισε...»
Από τους υπόλοιπους οδηγούς ο ανταποκριτής μας Δημήτρης Διατσίδης είχε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Chris Vermeulen που μεταξύ άλλων δήλωσε ευχαριστημένος με την πρόοδο της Suzuki και ότι του αρέσει ο ρόλος του στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, ώστε να γίνει ανταγωνιστική και να βρίσκονται μαζί με τον Capirossi σταθερά στη μάχη για την πρώτη πεντάδα.
Ο Αυστραλός αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι με δική του επιλογή έμεινε στην ομάδα και ότι βέβαια θα είναι δύσκολο αν βρει άλλη στέγη σε εργοστασιακή ομάδα, σε σχετική ερώτηση για το αν αισθάνεται εγκλωβισμένος στην Rizla Suzuki.
Τέλος αναφερόμενος στον Ben Spies και την απόδοσή του στα SBK είπε ότι είναι πολύ καλή, αλλά όχι εκπληκτική. Κατά την άποψή του ο Spies πρέπει να κερδίσει τον τίτλο για να έχει ελπίδες να έλθει στα ΜotoGP.
Αυτά και άλλα πολλά από τη μέσα μεριά του paddock, αποκλειστικά μόνο στο site μας, που προσπαθεί να σας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜotoGP.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: «O Stoner είναι Stoner!» είπε ο V.Rossi
Την Κυριακή περιμένω ότι ο Casey θα είναι ο μεγάλος μου αντίπαλος
Νέα 01/05/2009 - 10:31
Επόμενο άρθρο »
SUPERSPORT FANS
« Προηγούμενο άρθρο
Jerez: Αυτή που όλοι αγαπούν
Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Πρωτοσέλιδο
-
O σοβαρός τραυματισμός του Noah Dettwiler, θέμα για το MotoGP -
MV Agusta Sartoria Meccanica – Η Τέχνη της Απεριόριστης Εξατομίκευσης -
Το πρωτότυπο της Yamaha με κινητήρα V4 ολοκληρώνει με επιτυχία τον 2ο Αγώνα στο MotoGP -
Ο Alex Marquez κατακτά τη νίκη στην Sepang καθώς ο Bagnaia εγκαταλείπει -
Η νέα πλήρως ηλεκτρική BBM Hiro έχει πρωτότυπο σχεδιασμό και ταχεία φόρτιση
Video από το motograndprix.gr
Βαθμολογία Οδηγών
| No | Αναβάτης | Χώρα | Βαθμοί |
| 1 | Marc MARQUEZ | SPA | 545 |
| 2 | Alex MARQUEZ | SPA | 413 |
| 3 | Marco BEZZECCHI | ITA | 291 |
| 4 | Francesco BAGNAIA | ITA | 286 |
| 5 | Pedro ACOSTA | SPA | 260 |
| 6 | Franco MORBIDELLI | ITA | 227 |
| 7 | Fabio DI GIANNANTONIO | ITA | 226 |
| 8 | Fermin ALDEGUER | SPA | 186 |
| 9 | Fabio QUARTARARO | FRA | 182 |
| 10 | Raul FERNANDEZ | SPA | 146 |
Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία
| No | Αναβάτης | Χώρα | Βαθμοί |
| 1 | Manuel GONZALEZ | SPA | 247 |
| 2 | Diogo MOREIRA | BRA | 245 |
| 3 | Aron CANET | SPA | 212 |
| 4 | Barry BALTUS | BEL | 205 |
| 5 | Jake DIXON | GBR | 190 |
| 6 | Daniel HOLGADO | SPA | 166 |
| 7 | Celestino VIETTI | ITA | 141 |
| 8 | Senna AGIUS | AUS | 133 |
| 9 | Albert ARENAS | SPA | 127 |
| 10 | David ALONSO | COL | 117 |
Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία
| No | Αναβάτης | Χώρα | Βαθμοί |
| 1 | Jose Antonio RUEDA | SPA | 365 |
| 2 | Angel PIQUERAS | SPA | 251 |
| 3 | Maximo QUILES | SPA | 237 |
| 4 | David MUÑOZ | SPA | 197 |
| 5 | Joel KELSO | AUS | 183 |
| 6 | Alvaro CARPE | SPA | 183 |
| 7 | Adrian FERNANDEZ | SPA | 163 |
| 8 | Taiyo FURUSATO | JPN | 140 |
| 9 | Ryusei YAMANAKA | JPN | 134 |
| 10 | Valentin PERRONE | ARG | 127 |
Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία
.jpg)










.png)

