• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επέμβαση στην κλείδα για Miller
Ξεκούραση δυο μηνών συνέστησαν οι γιατροί
Νέα 22/11/2013 - 16:54

Ο Jack Miller - πρώτος στο τεστ της Jerez - υπεβλήθη σε επέμβαση χτες, στη δεξιά του κλείδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

 

Επικεφαλής του χειρουργείου ο γνωστός Dr. Xavier Mir και ο Victor Marlet. Ο Miller, τον οποίο αναμένουμε να διεκδικήσει τον Τίτλο του 2014 στη μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος, θα ταξιδέψει για την Αυστραλία την Δευτέρα, όπου και σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών του θα χρειαστεί ξεκούραση, προτού ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

 

"Στην Jerez, όπου είχα μια πτώση, ξαναέσπασα στην ουσία την κλείδα μου και στην Almeria ολοκλήρωσα τις δοκιμές με σπασμένη κλείδα", αποκάλυψε ο σκληροτράχηλος Αυστραλός. "Τώρα πρέπει να ξεκουραστώ για περίπου δυο μήνες και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα, διότι ο Dr. Mir μου είπε ότι θέλει το κόκκαλο να επανέλθει πλήρως", πρόσθεσε.

 

Ο Jack Miller ανήκει πλέον - και κυριολεκτικά όπως δήλωσε ο ίδιος - στην οικογένεια της Red Bull KTM Ajo, η υποστήριξη της οποίας ήταν σπουδαία. "Πάντα ήταν κάποιος μαζί μου όλο αυτό το διάστημα, να με πάει στο νοσοκομείο, ή να ρωτήσει αν χρειάζομαι το οτιδήποτε. Κάτι τέτοια σε κάνουν να νιώθεις πολύ καλύτερα και σου δίνουν το κίνητρο να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο. Η μοτοσυκλέτα είναι καλή. Είναι ταχύτατη με κοφτερό κράτημα και σταθερή στο φρενάρισμα... μια ωραία μοτοσυκλέτα για να οδηγάς!"

 

Επόμενο άρθρο »

Yamaha MOTIV.e

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος o Rossi για το ράλλυ της Monza

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα