• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θέλω να κερδίσω για τον Sic
2η θέση την πρώτη ημέρα στην Monza
Νέα 24/11/2013 - 10:10

Με το τέλος της πρώτης ημέρας στην Monza, o Valentino Rossi πάνω στο Ford Fiesta WRC είναι στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, μπροστά από τον Dindo Capello.

 

"Κάναμε πολύ καλή δουλειά σήμερα (σ.σ. χτες)", είπε ο Rossi. "Κερδίσαμε δυο ειδικές και είμαι ικανοποιημένος, αν και κάναμε μια λάθος επιλογή στα ελαστικά". Σήμερα θα καθοριστεί ο τελικός νικητής, με τον Vale να είναι αισιόδοξος, αν και γνωρίζει ότι δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Dani Sordo.

 

Dani είναι πολύ δυνατός και ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο να τον κερδίσω. Θα το παλέψω όμως μέχρι το τέλος. Όσο για την στρατηγική είναι δύσκολο να πει κανείς, πρέπει να είσαι τέλειος και να μην συναντήσεις κανένα μπροστά σου".

 

Μια μνήμη που δεν ξεθωριάζει από το μυαλό του Rossi, είναι αυτή του αγαπημένου του φίλου, Marco Simoncelli. "Μας λείπει τόσο πολύ. Εγώ και ειδικά ο πατέρας μου ο Graziano, ήμασταν που του εμφυσήσαμε την αγάπη για το ράλλυ και ήταν συνεπαρμένος με τον κόσμο αυτό. Μάλιστα του άρεσε πάρα πολύ στην Monza και θα προσπαθήσω να κερδίσω γι' αυτόν".

 

Επόμενο άρθρο »

2os o Rossi στο Rally Monza

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha MOTIV.e

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα