• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Πήρε Bastianini ο Gresini
"Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε την Ισπανική κυριαρχία"
Νέα 23/12/2013 - 13:20

Η ομάδα του Gresini στην Moto3 υπέγραψε και τον δεύτερο αναβάτη της για το 2014, ανακοινώνοντας ότι ο Enea Bastianini θα είναι ο ομόσταυλος του Antonelli τη νέα σεζόν!

 

Ο Bastianini - στη μέση της φωτογραφίας - τερμάτισε τέταρτος στο φετινό Red Bull Rookies Cup, καταφέρνοντας να πάρει και δυο νίκες στην παρθενική του χρονιά. Ο νεαρός Ιταλός θα πάρει τη θέση του Isaac Vinales στην ομάδα, με τον τελευταίο να είχε ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο αλλά τα πράγματα άλλαξαν και πλέον υπέγραψε με την Team Calvo.

 

"Για μένα είναι σαν όνειρο που γίνετai αληθινό! Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ενθουσιασμένος", δήλωσε ο Bastianini. "Θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ με μια φανταστική ομάδα, που έχει πολύ καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς, με τους οποίους ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω! Τον Νοέμβριο που μας πέρασε, στην Almeria, δοκίμασα τη νέα μου μοτοσυκλέτα και αμέσως τη λάτρεψα!"

 

"Είναι πολύ γρήγορη και τόσο διαφορετική απ' ότι είχα συνηθίσει στο Rookies Cup. Βασικός μου στόχος τη νέα σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι να το διασκεδάσω. Είμαι βέβαιος ότι με αυτή τη νοοτροπία θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα", πρόσθεσε ο μικρός, ο οποίος αυτές τις ημέρες γίνεται 16 χρονών!

 

Ο νεαρός οδήγησε για πρώτη φορά minibike σε ηλικία 3 χρονών και 3 μηνών κι έτσι εύλογα γίνεται αντιληπτό γιατί αποφάσισε να αγωνίζεται με το νούμερο 33! Μεγαλώνοντας, ο αναβάτης από το Rimini αγωνίστηκε με επιτυχία σε διάφορες κατηγορίες, όπως στο MiniGP 70cc του Ιταλικού Πρωταθλήματος, στο Honda NSF250R Trophy (Πρωταθλητής 2012) που διοργανώνει ο Gresini και μάλιστα ήταν αντίπαλος του Νότη Παπαπαύλου και φυσικά στο Red Bull Rookies Cup.

 

Επόμενο άρθρο »

Corti: Στο επίκεντρο ενός φιλόδοξου project

« Προηγούμενο άρθρο

Παντού γυναίκες…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα