• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Di Meglio στην Avintia
Οριστικοποιήθηκε, έστω και αργά, η συμφωνία
Νέα 06/01/2014 - 11:31

Τελικά ξεπεράστηκαν και οι τελευταίες δυσκολίες και ο Mike di Meglio οριστικοποίησε τη συμφωνία του με την ομάδα της Avintia. Έτσι - έστω και αργά - ο Γάλλος θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία το 2014.

 

Ο Di Meglio κάνει το άλμα από την Moto2 στο MotoGP και θα είναι ομόσταυλος του Hector Barbera το 2014, πάνω στη σέλα της FTR-Kawasaki της ομάδας. Την εν λόγω μοτοσυκλέτα δοκίμασε ήδη στο τεστ μετά το τέλος της περασμένης σεζόν.

 

"Είμαι τρισευτυχισμένος που μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω το ντεμπούτο μου στη μεγάλη κατηγορία και θέλω να ευχαριστήσω την Avintia Racing γι' αυτό", δήλωσε ο Γάλλος. "Δοκίμασα τη μοτοσυκλέτα στο Brno πέρυσι, αλλά όταν την οδήγησα και πάλι στην Βαλένθια κατάλαβα ότι έχει σημειωθεί σημαντική εξέλιξη".

 

"Αυτό με κάνει ιδιαιτέρως αισιόδοξο για το τι μπορούμε να επιτύχουμε φέτος. Βέβαια, υπάρχει μπροστά μου πολλή δουλειά που πρέπει να κάνω τόσο με το οδηγικό μου στυλ, όσο και με τη μοτοσυκλέτα, αλλά γνωρίζω ότι θα έχω την υποστήριξη μιας πολύ επαγγελματικής ομάδας", πρόσθεσε ο Di Meglio.

 

Επόμενο άρθρο »

Suzuki Video 1

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Μια σεζόν...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα