• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σαλόνι Μοτοσυκλέτας 2014
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 25-30 Μαρτίου 2014
Νέα 12/01/2014 - 20:35

Δελτίο Τύπου

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση της ετήσιας Έκθεσης “Σαλόνι Μοτοσυκλέτας” που ο Σύνδεσμός μας «ΠΑΣΕΕΕΔ» ,θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με την Lamarco στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας από 25 έως 30 Μαρτίου 2014.

 

Η Έκθεση θεσμός για τον Κλάδο, επιστρέφει σε ένα χώρο ταυτισμένο με τη μοτοσυκλέτα. Το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας είναι η σύγχρονη και κομβική εγκατάσταση που έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα γεγονότα του κλάδου των Δικύκλων και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία μιας ακόμη διοργάνωσης.

 

Ο ΠΑΣΕΕΕΔ για μια ακόμη χρονιά πρωτοστατεί στην εξωστρέφεια της αγοράς και σύσσωμος ,αρραγής, επαγρυπνά, στηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση δικύκλων και αξεσουάρ που αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες φίλους των 2 τροχών.

 

Ένας καλαίσθητος και λειτουργικά σχεδιασμένος χώρος 5.000 τ.μ. θα διατεθεί στους Εκθέτες για την παρουσίαση νέων μοντέλων Δικύκλων, Ανταλλακτικών, Αξεσουάρ, Ειδών Ένδυσης και Υπόδησης, Ελαστικών , Λιπαντικών και Υπηρεσιών. Η Έκθεση “Σαλόνι Μοτοσυκλέτας” είναι το γεγονός που ανοίγει δυναμικά τη σεζόν φέρνοντας κοντά επαγγελματίες αγοραστές και μοτοσυκλετιστές.

 

Στα πλαίσια της Έκθεσης θα πραγματοποιούνται καθημερινά οργανωμένα test rides υπό την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτών στον εξωτερικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Σχεδιάζουμε επίσης σειρά ημερίδων – ενημέρωσης  με θέματα που αφορούν επαγγελματίες και επισκέπτες.

 

Το “Σαλόνι Μοτοσυκλέτας” πρόκειται να επικοινωνηθεί μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαφήμισης σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, αντίστοιχο των επιτυχημένων προγραμμάτων που η Lamarco πάντα σχεδιάζει για τις Εκθέσεις Μοτοσυκλέτας που αναλαμβάνει.

 

Ο ΠΑΣΕΕΕΔ και η Lamarco μετά από 20 χρόνια συνεργασίας, έχοντας στο ενεργητικό τους τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις εκθέσεων, εγγυώνται για ακόμη μια χρονιά ένα άρτια σχεδιασμένο γεγονός που για 6 ημέρες θα συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2014: Ειδική 7

« Προηγούμενο άρθρο

O Pedrosa αγαπημένος οδηγός του 2013 στην Ελλάδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ