• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Yamaha YZR-Μ1 του 2014
Αποκαλύφθηκε σε ειδική τελετή στην Ινδονησία
Νέα 18/01/2014 - 09:25

Οι αστέρες της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, αποκάλυψαν χτες τα νέα χρώματα της YZR-M1 με την οποία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν.

 

Τόσο ο Jorge Lorenzo, όσο και ο Valentino Rossi πήραν μέρος σε αρκετές δραστηριότητες στην Τζακάρτα, την πρωτεύουσα της Ινδονησίας! Ο πρώτος αφού συνάντησε και μίλησε με αρκετούς δημοσιογράφους, πήρε μέρος σ' έναν αγώνα ποδοσφαίρου με τη μια ομάδα να αποτελείται από οπαδούς του και την άλλη από μέλη της κοινότητας της Yamaha.

 

Στη συνέχεια ο Rossi και ο Lorenzo συνάντησαν τον κυβερνήτη της Τζακάρτα, ενώ μετά τα αποκαλυπτήρια της νέας μοτοσυκλέτας, οι δυο τους πήραν μέρος σε ένα τηλεοπτικό σόου και ακολούθως έκαναν έναν διαφημιστικό για την Yamaha, προτού κατευθυνθούν στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετήσουν την Ινδονησία.

 

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2014: Ειδική 12

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha M1 του 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ