• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kυκλοφορεί το #49 του MOTOGP WORLD
Στην Αθήνα και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα
MOTOGP WORLD 23/01/2014 - 10:56

Το νέο τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD, κυκλοφορεί από σήμερα στα σημεία πώλησης περιοδικού και ημερήσιου τύπου όλης της Ελλάδας!

 

Το τεύχος #49 - Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου 2014 - είναι ένα συλλεκτικό τεύχος, αφιερωμένο σε δυο ονόματα που σκιαγραφούν δυο διαφορετικές περιόδους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP! Από την μια έχουμε τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και "βασιλιά" των GP, Valentino Rossi, απέναντι στο νέο φαινόμενο που ακούει στο όνομα Marc Marquez και οπωσδήποτε θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

 

Τα περισσότερα άρθρα του συλλεκτικού μας τεύχους, αναλώνονται στη σύγκριση ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Από την εποχή του Rossi - ένα μαγευτικό ταξίδι με συνοδοιπόρο τον χαρισματικό αυτόν αναβάτη - στην εποχή του Marquez την οποία περιμένουμε να ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια μας, τις επόμενες αγωνιστικές σεζόν! Ο πρώτος έχει σημαδέψει ανεξίτηλα την ιστορία των GP, ενώ ο δεύτερος έρχεται φουριόζος και απειλεί - συγχωρέστε μας την ιεροσυλία - να κάνει τους πάντες να μιλάνε γι' αυτόν, ξεχνώντας τον θρύλο (και είδωλό του στα παιδικά του χρόνια).

 

Κορυφαίοι συνεργάτες του περιοδικού, όπως ο Mat Oxley, ο Άκης Τεμπερίδης, ο GHOST, o Πασχάλης Τσαρούχας κλπ ασχολούνται με τη μετάβαση από την μια εποχή στην άλλη. Φυσικά δεν λείπουν και άλλα άρθρα, όπως ο "πόλεμος των seamless", ή γιατί τα Yamaha υπερέχουν στις εκκινήσεις! Στη συνέχεια, ο Mat Oxley ασχολείται με τον "ανόητο" περιορισμό στο καύσιμο για το 2014 (20lt από 24lt), αλλά και με την κόντρα ανάμεσα σε Lorenzo και Marquez πέρυσι, αναφορικά με τον επιθετικό τρόπο οδήγησης του πιτσιρικά.

 

Το συλλεκτικό τεύχος #49 συνεχίζει με ένα ωραίο αφιέρωμα στον Youichi Oguma, το πρώην αφεντικό του HRC κι έναν μηχανικό με τη μεγαλύτερη επιρροή στους αγώνες τις τελευταίες δεκαετίες! Στις δοκιμές, πήραμε στα χέρια μας μια Suzuki GSX 1300R Hayabusa η οποία "επιμένει κλασικά" ενώ στη συνέχεια ο Mat Oxley περνάει λίγες ώρες με τον Cal Crutchlow στην Καλιφόρνια και μας χαρίζει ένα ωραίο εφτασέλιδο αφιέρωμα. Τέλος, παρουσιάζουμε το ημερολόγιο του Νότη Παπαπαύλου, ο οποίος στις 11 Ιανουαρίου γιόρτασε τα γενέθλιά του με την κυκλοφορία του "Notis#55"!

 

Ένα τεύχος που θα μείνει στην ιστορία, ένα τεύχος-εισαγωγή στη νέα εποχή του MotoGP που κανείς από τους φίλους του κορυφαίου αυτού αθλήματος δεν πρέπει να χάσει!   

 

Επόμενο άρθρο »

Έλενα Making of...!

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #48

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα