• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσωπικό ρεκόρ ο Dovi στην Μαλαισία
"Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να τη στρίψω ακόμα..."
Νέα 08/02/2014 - 17:34

Ο Andrea Dovizioso έκανε τον ταχύτερο γύρο του στην πίστα της Μαλαισίας, πάνω στην εργοστασιακή Ducati, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στην κατάταξη την τελευταία ημέρα των δοκιμών.

 

Ο χρόνος του Dovi, 2:00.370, ήταν οχτώ δέκατα πίσω από το νέο (ανεπίσημο) ρεκόρ του Marc Marquez και η καλύτερη διαφορά που έχει σημειώσει η Ducati τα τελευταία χρόνια από την κορυφή, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Ιταλός, τον ταλαιπωρούν τα ίδια ουσιώδη προβλήματα με την GP14.

 

"Δυστυχώς, ακόμα δεν είμαστε σε θέση να στρίψουμε. Έτσι, η γωνία κλίσης μας στην έξοδο είναι η ίδια και δεν μπορούμε να κλείσουμε τη γραμμή μας περισσότερο και να σηκώσουμε τη μοτοσυκλέτα για να επιταχύνουμε με μικρότερη κλίση, όπως δηλαδή πρέπει να οδηγείς στο MotoGP", αποκάλυψε ο Ιταλός.

 

"Είναι ο τρόπος με τον οποίο οδηγούν οι κορυφαίοι οδηγοί των Honda και Yamaha και μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα είναι δύσκολο να πλησιάσουμε τους γρήγορους αναβάτες", εξήγησε. Ο Dovi δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα που είναι στα χείλη πολλών, αν δηλαδή η Ducati θα κάνει την κίνηση και θα κατέβει το 2014 μόνο με OPEN συμμετοχές και αρκέστηκε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον Dall'Igna.

 

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος με τη σχέση μας. Δεν μπορώ να πω πολλά γι' αυτόν, για το τι μπορεί να κάνει. Αλλά είμαι χαρούμενος που μιλάει για τα πάντα με τους αναβάτες με τον ίδιο τρόπο. Ο Gigi δείχνει νορμάλ, αλλά δεν είναι έτσι στη δουλειά του. Είναι πολύ συγκεντρωμένος και αυτό είναι σημαντικό για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε", τόνισε.

 

Επόμενο άρθρο »

Νεκρός ο 19χρονος Νίκος Μπερδές σε Dragster

« Προηγούμενο άρθρο

Κοπή πίτας ΣΟΑΜ για το 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα