• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Poncharal: Θα πάρουμε το seamless!
Αισιόδοξος ότι η Tech 3 θα πάρει το εξελιγμένο κιβώτιο
Νέα 09/02/2014 - 18:44

Το τεστ στην Μαλαισία έχει ολοκληρωθεί και πέρα από την καθολική κυριαρχία του Marquez και τον εξαιρετικό Valentino Rossi, ήταν ο Aleix Espargaro αυτός για τον οποίο πολλά λέγονται τις τελευταίες ημέρες και ώρες.

 

Ο Ισπανός άσος έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις στην Μαλαισία, πάνω στην FTR-Yamaha του, μια περσινή Μ1 της Tech-3 επί της ουσίας, με τον Aleix Espargaro όχι μόνο να ξεπερνά σε χρόνο τους δορυφορικούς αναβάτες της ομάδας του Poncharal, αλλά να απειλεί και τις πανάκριβες εργοστασιακές μοτοσυκλέτες μπροστά του!

 

Παρά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, ο Herve Poncharal της Tech3 παρουσιάζεται βέβαιος ότι η ομάδα του θα λάβει από την Yamaha το πολυπόθητο seamless κιβώτιο και οι αναβάτες του, Bradley Smith και ο αδερφός του Aleix, Pol Espargaro, θα παρουσιάσουν ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια.

 

"Ελπίζουμε να το έχουμε σύντομα στα χέρια μας. Όλοι στην Yamaha πιέζουν γι΄ αυτό... όλα είναι θέμα budget. Δεν ξέρω γιατί το λέω αυτό, δεν έχω κανένα λόγο που το λέω, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το έχουμε το seamless κιβώτιο", αποκάλυψε, προσθέτοντας: "Δεν ξέρω αν θα το έχουμε από την αρχή της σεζόν. Λογικά θα πρέπει να το έχουμε. Και πάλι λέω ότι αυτό είναι προαίσθημα δικό μου. Πιστεύω ότι θα το έχουμε".

 

"Είμαι χαρούμενος από την Yamaha και πρέπει να κατανοήσω τα δικά τους προβλήματα, τι κάνουν, ώστε να είμαι καλός συνεργάτης. Βάζουν τα δυνατά τους να μας βοηθήσουν. Αυτό λέω στον Bradley και στον Pol. Δεν είμαστε εδώ για να τους επικρίνουμε, αλλά για να τους βοηθήσουμε. Και οι δυο οδηγοί μου είπαν: Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα που δεν το έχουμε εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε σε τόσα άλλα θέματα, στην κατανάλωση, στα ηλεκτρονικά, στα νέα ελαστικά της Bridgestone...".

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι για το seamless κιβώτιο δεν θα χρειαστούν αλλαγές στις προδιαγραφές του μοτέρ κι έτσι μπορεί η Tech 3 να το λάβει και μετά το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, χωρίς να παραβιάσει το νέο κανονισμό περί "παγώματος" εξέλιξης.

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο!

« Προηγούμενο άρθρο

Νεκρός ο 19χρονος Νίκος Μπερδές σε Dragster

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα