• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo o “Σπαρτιάτης”
Ένας πρεσβευτής της ιστορίας μας στο MotoGP
Νέα 19/02/2014 - 15:56

O Jorge Lorenzo είναι εδώ και χρόνια ένας πρεσβευτής της Ελληνικής ιστορίας και συγκεκριμένα αυτής των Σπαρτιατών, αφού προβάλλει μέσα από τους Αγώνες και το προσωπικό του Fan Club, αυτό που για τον ίδιο αποτελεί πηγή έμπνευσης. Το πάθος, το πείσμα και τη μαχητικότητα των Σπαρτιατών, με τον τρόπο που εκφραζόταν από τη στιγμή της γαλούχησης των νέων, έως το απόγειο της παγκόσμιας δόξας του στις θρυλικές Θερμοπύλες.

 

Αναδημοσίευση από το περιοδικό MOTOGP WORLD, τεύχος 47.

 

Κείμενο: Δημήτρης Διατσίδης

Φωτογραφίες: Gigi Soldano

 

Έτσι, τo #1 αγωνιστικό περιοδικό για το MotoGP, σε ποιότητα φωτογραφιών και εκτύπωσης – όπως λένε όλοι οι άνθρωποι του paddock – είχε την τιμητική του, με μια μικρή εκδήλωση που οργανώθηκε στο χώρο φιλοξενίας της Yamaha, στη διάρκεια του GP στο Misano, για να δοθεί στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, μια περικεφαλαία, αντίγραφο αυτής των Αρχαίων Σπαρτιατών. Χρειάστηκε αρκετό ψάξιμο μαζί με τον ειδικό επί των φωτογραφικών θεμάτων Γιώργο Βαρίνο, ώστε να βρεθεί η σωστή, αφού στην αγορά υπάρχουν αρκετά αντίγραφα μειωμένης ποιότητας, που σίγουρα δεν θα ταίριαζαν στο προφίλ ενός 4 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

 

Τελικά ο Jorge Lorenzo αποδέχτηκε με χαρά το δώρο και μάλιστα φόρεσε την περικεφαλαία και αργότερα είπε στους δικούς του ανθρώπους ότι του άρεσε πολύ και θα φυλάξει αυτό το δώρο μαζί με τα αγωνιστικά τρόπαια που έχει στο σπίτι του!, γεγονός που επιβεβαίωσε ότι έγινε η σωστή επιλογή.

 

Η εκδήλωση έκανε θετική εντύπωση και στον Ισπανικό τύπο και μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ισπανίας φιλοξένησε την ιστορία με μεγάλη φωτογραφία στη σελίδα της. Φυσικά το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό για την πρωτοβουλία αυτή του περιοδικού μας και μάλιστα έτυχε ιδιαίτερης προβολής και στα ρεπορτάζ της εκπομπής “Grand Prix” του OTE TV για την Formula 1! Ελπίζουμε να έχουμε τις δυνάμεις να μπορούμε να οργανώσουμε στο μέλλον κι άλλες ανάλογες εκδηλώσεις στο paddock της κορυφαίας έκφρασης του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε 2 τροχούς, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο!

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "Το απόλυτο Ζεν!"

« Προηγούμενο άρθρο

Shell Advance Asia Talent Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα