• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP στον Οιωνό
Και φέτος, με πολλά και πλούσια δώρα!!!
Νέα 18/03/2014 - 12:39

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Λάρισα και συγκεκριμένα το καφέ Οιωνός στην Πλατεία της Νίκαιας, κινείται σε ρυθμούς MotoGP. 

 

Το «αγωνιστικό» σκηνικό στήνεται σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος, που θα μεταδίδεται live από την τηλεόραση του OTE TV. Μάλιστα σε μερικούς αγώνες, (τους πολύ πρωινούς ή άλλους) θα υπάρχει η δυνατότητα της μαγνητοσκοπημένης μετάδοσης.

 

Όπως και πέρυσι, σε κάθε αγώνα θα κληρώνονται διάφορα δώρα από τους πολλούς χορηγούς του Οιωνού. Μόνο που φέτος τα δώρα είναι περισσότερα και καλύτερα.

 

Αποκορύφωμα είναι ένα ταξίδι στο Grand Prix του Misano τον Σεπτέμβριο. Το δώρο αυτό θα κληρωθεί στις 31 Αυγούστου στο GP του Silverstone με βάση τις συμμετοχές του καθένα στις προηγούμενες μεταδόσεις. Δηλαδή εάν κάποιος πάει και στους 12 προηγούμενους αγώνες θα έχει 12 συμμετοχές στην κλήρωση.

 

Εκτός από τα πλούσια δώρα, οι φίλοι του MotoGP, προτιμούν τον Οιωνό για το όμορφο κλίμα που δημιουργείται στις μεταδόσεις που πέρυσι ήταν πολύ πετυχημένες.

 

Έτσι λοιπόν για το 2014, η εκκίνηση θα δοθεί το βράδυ της 23ης Μαρτίου με τον αγώνα του Qatar.

 

Πατώντας ΕΔΩ, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από τη σελίδα του "Οιωνός Cafe" στο Facebook!


Στο παρακάτω video, δείτε τις αντιδράσεις στα εκπληκτικά προσπεράσματα ανάμεσα σε Valentino Rossi και Marc Marquez στο Κατάρ, όσων παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα της σεζόν 2014 στο "Οιωνός Cafe" στη Λάρισα!

 

Επόμενο άρθρο »

Moriwaki Cup: Φωτογραφικό αφιέρωμα Νότης

« Προηγούμενο άρθρο

Ενιαία ECU και... η Εργοστασιακή-OPEN Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα