• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Diavel 2014
Μην με λες Cruiser!!
Τεστ-Μοντέλα 06/03/2014 - 16:21

Η νέα Ducati Diavel αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με "ατού" της τον τελευταίας γενιάς Testastretta (υγρόψυκτος L-Twin "DualSpark" κινητήρας των 11 μοιρών), το νέο σύστημα εξάτμισης και τον καινούργιο - full LED - προβολέα/μάσκα.

 

Η ιπποδύναμη της νέας Diavel παραμένει όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, με τη διαφορά ότι πέρυσι απέδιδε τους 162 ίππους στις 9.500 σαλ, ενώ η φετινή Diavel τους αποδίδει στις 9.250 σαλ, με τη ροπή να είναι ελαφρώς αυξημένη, 130,5Nm έναντι 127,5Nm πέρυσι, στις 8.000 σαλ.

 

Οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι τρεις: ένας "Dark Stealth" με μαύρο πλαίσιο και μαύρους τροχούς και δυο που αφορούν στην έκδοση Diavel Carbon: ένας "Ducati Red" με κόκκινο πλαίσιο κι ένας "Star White" με άσπρο πλαίσιο. Και οι δυο αυτές εκδόσεις έρχονται με μαύρους αλουμινένιους τροχούς (Marchesini).

 

Οι αλλαγές στην αισθητική περιλαμβάνουν κυρίως τον προβολέα και την μάσκα μπροστά, που είναι όλο LED, ένα look που τονίζει τον επιθετικό χαρακτήρα ενός ήδη πολύ επιθετικού μοντέλου! Οπτικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο πολύ εντυπωσιακό, διπλό, τελικό της εξάτμισης, που έχει διάταξη 2-1-2. Νέοι είναι και οι καθρέφτες, αλλά και η σέλα, η οποία έχει βελτιωθεί ως προς την εργονομία.

 

Απολαύστε το πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα και παρακολουθείστε το σύντομο video της νέας Ducati Diavel, μιας μοτοσυκλέτας που αναμένουμε να είναι τόσο διασκεδαστική στην οδήγηση, όσο και το προηγούμενο μοντέλο!

 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ninja Η2R!

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε: 2014 Honda NC750X & NC750D

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα