• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Χτυπάμε τριάδα!
Μπορούσα να πάω ακόμα πιο γρήγορα!
Νέα 12/04/2014 - 02:36

Ο Valentino Rossi είναι αισιόδοξος ότι η πέμπτη θέση στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, δεν αντιπροσωπεύουν τις πραγματικές του δυνατότητες αυτό το Σ/Κ, στο Τέξας.

 

Ο Ιταλός θέλει να επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο με μια δυνατή παρουσία, σε μια πίστα όπου πέρυσι έκανε έναν κάτω του μετρίου αγώνα. Ο Rossi ήταν η καλύτερη Yamaha την Παρασκευή και όπως ο Marquez, έτσι και ο Ιταλός θρύλος δούλεψε πολύ ώρα με το σκληρό ελαστικό.

 

"Είμαι ικανοποιημένος σήμερα, διότι ήδη έχω καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά, αλλά η γενική ισορροπία της μοτοσυκλέτας είναι καλή", σχολίασε.

 

"Το πρωί ήμουν τέταρτος και το απόγευμα πέμπτος. Δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό, διότι έχουμε περισσότερες δυνατότητες, αλλά δεν έχω δουλέψει με το μαλακό ακόμα. Το απόγευμα εστιάσαμε στο σκληρό και θα είμαι χαρούμενος αν κάνω αυτό να δουλέψει στον αγώνα", πρόσθεσε.

 

"Είχα την ευκαιρία να πάω λίγο πιο γρήγορα και να μείνω με τους τρεις πρώτους, αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμος να χρησιμοποιήσω τη μέγιστη δυναμική του ελαστικού. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε την ισορροπία και το στήσιμο. Νομίζω ότι θα είμαι κοντά με τους Lorenzo και Pedrosa, αλλά δεν είμαι σίγουρος και για τον Marquez!" τόνισε.

 

Από την πλευρά του, ο Massimo Meregalli (Team Director) επιμένει ότι η Yamaha μπορεί να αποτρέψει ένα πολύ πιθανό 1-2 της Honda, κάτι που συνέβη πέρυσι.

 

"Υπάρχει διαφορά από την κορυφή, αλλά ειλικρινά είμαστε σε καλύτερη θέση απ' ότι πέρυσι και πιστεύω ότι θα βελτιωνόμαστε σε κάθε διαδικασία. Η διαφορά του Vale από την κορυφή θα ήταν μικρότερη, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της δεύτερης διαδικασίας δουλεύοντας με το σκληρό ελαστικό".

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Σε σχέση με τις Honda...

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Μεγάλη έκπληξη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα