• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ευτυχώς δεν ήταν ελικόπτερο!
Νέο πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας του
Νέα 12/04/2014 - 10:44

Χτες, κατά τη διάρκεια των πρώτων ελεύθερων δοκιμών, ο Cal Crutchlow αναγκάστηκε να σπρώξει τη μοτοσυκλέτα του στο γκαράζ της ομάδας. Ο Βρετανός αντιμετώπισε - όπως και στον αγώνα του Κατάρ - πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά της Desmosedici του.

 

"Προφανώς κάτι έσπασε στη μοτοσυκλέτα, αλλά δεν ήταν της Ducati. Χρησιμοποιείται στα ελικόπτερα. Σταμάτησε απότομα, ξαφνικά. Φαντάζεστε λοιπόν ότι αν αυτό σταμάταγε σ' ένα ελικόπτερο, θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα!" δήλωσε ο Βρετανός.

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Αν ήταν κάποιος πίσω μου, θα είχα σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά στη μοτοσυκλέτα, πολλά διαφορετικά συστήματα. Πρέπει να γίνουν πιο εύκολα στη διαχείρισή τους για να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο".

 

"Για τη σούζα έχουμε ένα σύστημα με πολλά υποσυστήματα. Ένα θα μας κάνει και μ' αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε. Διότι όταν συμβαίνουν διάφορα, δεν ξέρεις τι γίνεται. Για παράδειγμα αν κάτι έγινε με το traction control, ή το anti-wheelie. Το σύστημα είναι πολύ διαφορετικό απ' ότι είχα συνηθίσει. Είναι καλό που αν ένας αισθητήρας χαλάσει έχουμε εφεδρικό σύστημα και πιθανότατα ακόμα ένα εφεδρικό για το εφεδρικό! Θα προτιμούσα πάντως να ήταν λίγο πιο απλά τα πράγματα", υπογράμμισε.

 

Τις παραπάνω δηλώσεις τις έκανε μετά το τέλος και των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών, όταν και τερμάτισε στην ένατη θέση. Τόσο ο Crutchlow, όσο και οι Dovizioso και Iannone, έκαναν τους χρόνους τους με το μαλακό ελαστικό.

 

"Ήταν μια ενδιαφέρουσα διαδικασία. Δεν πήρα το καλύτερο από το ελαστικό, όπως τα άλλα παιδιά. Πήραμε λάθος δρόμο με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, αλλά αυτό οφείλεται στην απειρία με την Ducati. Είναι σκέτη καταστροφή όταν προσπαθούμε να στρίψουμε τη μοτοσυκλέτα. Αυτό είναι βέβαιο. Στα θετικά όμως, είναι ότι σταματάει πολύ καλά και είναι δυνατή στην ευθεία. Ελπίζω να βελτιωθούμε κι άλλο", δήλωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Austin: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Έχω καλό προαίσθημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα