• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Αύριο θα είναι καλή ημέρα για εμάς!
Έχω καλό ρυθμό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.
Νέα 13/04/2014 - 02:43

Ο Valentino Rossi πιστεύει ότι η Κυριακή θα είναι μια καλή ημέρα για τον ίδιο και τη μοτοσυκλέτα του. Ο Vale θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά του αυριανού grid, αφού πήρε την έκτη θέση σήμερα και ήταν μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Lorenzo.

 

Ο Ιταλός θρύλος μπορεί να έμεινε σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από το χρόνο-ρεκόρ του Marquez, ωστόσο πιστεύει ότι θα έχει πολύ καλή παρουσία στον αυριανό αγώνα. "Είμαι χαρούμενος με τις κατατακτήριες, ειδικά διότι από το πρωί μέχρι το απόγευμα βελτιώσαμε τη μοτοσυκλέτα και ήμουν γρήγορος", δήλωσε.

 

"Το διασκέδασα στις κατατακτήριες. Τα πήγαμε καλά. Είμαι χαρούμενος με τη δεύτερη σειρά. Δεν είναι καθόλου άσχημα. Παράλληλα, είμαι χαρούμενος γιατί η διαφορά μου από την pole είναι τέσσερα δέκατα", πρόσθεσε.

 

"Ο ρυθμός μου είναι καλός, αν και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να κατεβάσουμε μερικά δέκατα ακόμα. Ωστόσο η αυριανή ημέρα μπορεί να είναι πολύ καλή για εμάς", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

 

Σε ένα χρονικό σημείο των κατατακτηρίων μάλιστα και κατά τη διάρκεια ενός γρήγορου γύρου του, αναγκάστηκε να κόψει και να περάσει από την εξωτερική έναν πολύ αργό Lorenzo. Στη συνέχεια οι κάμερες τον έπιασαν να ζητάει το λόγο από τον ομόσταυλό του.

 

Τη βελτίωση των αναβατών της Yamaha, σε σχέση με πέρυσι, επισήμανε ο Massimo Meregalli, ο οποίος πρόσθεσε: "Έχουμε ακόμη δουλειά μπροστά μας. Όπως και στο Κατάρ, έτσι κι εδώ ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στον αγώνα. Η δεύτερη σειρά δεν είναι καθόλου άσχημη, με τον αγώνα να είναι μεγάλος και να μην κερδίζεται στον πρώτο γύρο. Ο καιρός ενδεχομένως να κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα για όλους".

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πάμε για 3η ή 4η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Austin: Η pole στον Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα