• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Καταστρέψαμε το μπροστά ελαστικό!
Θα ήμουν 3ος, αν δεν είχα το πρόβλημα με το ελαστικό
Νέα 14/04/2014 - 03:29

Ο Valentino Rossi εξήγησε τη ξαφνική πτώση στην απόδοσή του, στον Κυριακάτικο αγώνα στην πίστα COTA του Τέξας. Στην εκκίνηση έχασε μερικές θέσεις, αλλά στη συνέχεια επανήλθε δριμύτερος και στα μισά του αγώνα είχε φτάσει τον Iannone και ετοιμαζόταν να τον περάσει για την τρίτη θέση!

 

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και ιδού ο λόγος: "Καταστρέψαμε τελείως το μπροστινό ελαστικό στη δεξιά πλευρά", τόνισε. "Είχαμε το ίδιο πρόβλημα και τις προηγούμενες ημέρες, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Ειδικά στο ζέσταμα κάναμε ένα καλό βήμα και τελειώσαμε όλη τη διαδικασία μ' ένα φορεμένο ελαστικό. Έτσι ήμασταν αρκετά θετικοί".

 

"Δυστυχώς όμως, μετά τον έβδομο ή όγδοο γύρο το μπροστινό καταστράφηκε κι έπρεπε να πηγαίνω τρία δευτερόλεπτα πιο αργά. Κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα ένα βάθρο, που θα ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα εδώ στο Austin".

 

Ο Iannone, ο οποίος έπεσε στην έβδομη θέση, αντιμετώπισε ένα παρόμοιο πρόβλημα με το ελαστικό του, ενώ και ο Scott Redding - που έπεσε στον αγώνα - μίλησε για πολύ μεγάλη φθορά του μπροστινού του ελαστικού.

 

Ο Rossi έκανε τον ταχύτερο γύρο από όλες τις Yamaha στον αγώνα. Ο ομόσταυλός του έκανε λάθος υπολογισμό στην εκκίνηση και όπως παραδέχτηκε ο Vale, αυτό επηρέασε και τον ίδιο. "Με το λάθος του Jorge, δυστυχώς επηρεάστηκα κι εγώ", είπε.

 

"Ήταν λίγο τρομακτικό! Σκέφτηκα, τώρα τι έγινε; Μετά έσβησαν τα φώτα, σπίναρα στο βρώμικο σημείο της πίστας κι έκανα πολύ άσχημη εκκίνηση. Πάντως, νομίζω ότι θα ήμουν τρίτος αν δεν είχα το θέμα με το μπροστινό ελαστικό. Κρίμα που έχασα βαθμούς στο Πρωτάθλημα", πρόσθεσε ο Rossi.

 

Επόμενο άρθρο »

Δεύτερο συνεχόμενο λάθος για τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Αγώνας: Μεγαλειώδης νίκη για Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα