• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ερωτηματικό η Αργεντινή!
Είναι δύσκολο να πούμε αν ταιριάζει στην Yamaha
Νέα 24/04/2014 - 07:35

Προερχόμενος από ένα απογοητευτικό Σ/Κ στο Τέξας, ο Valentino Rossi θεωρεί ένα μεγάλο ερωτηματικό την πίστα της Αργεντινής, όπου θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες ο τρίτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

 

Ο Ιταλός σούπερ σταρ ήταν ένας από τους πολλούς οδηγούς που είχαν προβλήματα με το μπροστινό ελαστικό της Bridgestone στην Αμερική και έμεινε μακριά από τη μάχη για το βάθρο, τερματίζοντας στην όγδοη θέση.

 

Την τελευταία φορά που η Αργεντινή φιλοξενούσε αγώνες MotoGP ήταν το 1999, όταν ο νεαρός τότε Rossi είχε πάρει την τρίτη θέση sta 250cc έχοντας κατακτήσει το Πρωτάθλημα στη μεσαία κατηγορία. Ο τότε αγώνας γινόταν στην πίστα του Buenos Aires, με τον τωρινό να λαμβάνει χώρα στην Termas de Rio Hondo, που απέχει πάνω από 1000 χλμ βορειοδυτικά της πρωτεύουσας.

 

"Είναι σημαντικό να πάμε στην Αργεντινή μετά το Τέξας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα", σχολίασε ο Vale. "Ο γύρος εκεί είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλους, διότι δεν ξέρουμε την πίστα. Είναι δύσκολο να πούμε αν θα ταιριάζει στην Yamaha, καθώς υπάρχουν πολλές μεταβλητές. Θα το μάθουμε μετά από μερικούς γύρους στην πίστα. Θα είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στην Αργεντινή, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

 

"Θα πρέπει να καταλάβουμε το συντομότερο δυνατόν το ιδανικό στήσιμο της μοτοσυκλέτας και πάνω απ' όλα θα πρέπει να δούμε πως συμπεριφέρονται τα ελαστικά στην άσφαλτο εκεί. Θα αναλύσουμε τα δεδομένα και θα βάλουμε τα δυνατά μας. Είναι πάντα ωραίο να πηγαίνεις σε καινούργια πίστα", πρόσθεσε.

 

Πάντως ο Valentino Rossi δεν θα πάει τελείως στα τυφλά στην πίστα της Αργεντινής, μιας και θα έχει λίγα δεδομένα από τον Cal Crutchlow, ο οποίος μαζί με άλλους τρεις οδηγούς του MotoGP (Stefan Bradl, Alvaro Bautista και Hector Barbera) είχε  συμμετάσχει σ' ένα διήμερο τεστ τον περασμένο Ιούλιο, ως αναβάτης της Tech 3 τότε.

 

Επόμενο άρθρο »

Σύνθημα αντεπίθεσης από Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Να παλέψουμε με τους μπροστά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα