• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arg. ΕΔ1: Lorenzo, ο πιο καλός ο μαθητής!
Τρεις Ισπανοί και δυο Yamaha στις πρώτες θέσεις!
Νέα 25/04/2014 - 18:18

Ο καλύτερος μαθητής όλων αποδείχτηκε ο Jorge Lorenzo, ο οποίος ξεκίνησε μεθοδικά τις προσπάθειές του στην καινούργια πίστα Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή, ολοκληρώνοντας στην πρώτη θέση στις ΕΔ1 του τρίτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP!

 

Σταδιακά ο Ισπανός της Movistar Yamaha κατέβαζε χρόνους και στο τέλος κατόρθωσε να γράψει τον καλύτερο μέχρι στιγμής στην πίστα της Αργεντινής: 1:42.804δ που ήταν και ο μόνος που κατάφερε να πέσει κάτω από το όριο του 1:43.

 

Πολύ καλή η παρουσία του Aleix Espargaro, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο τρίτο κομμάτι της πίστας και με τα πλεονεκτήματα της OPEN μοτοσυκλέτας του έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, 0,481δ πίσω από τον συμπατριώτη του. Ο τρίτος Ισπανός της τριάδας ήταν ο Alvaro Bautista, ο οποίος θέλει να αφήσει γρήγορα πίσω του τους απογοητευτικούς γύρους σε Κατάρ και Τέξας.

 

Ο αναβάτης του Gresini ήταν η καλύτερη Honda στις ΕΔ1, μπροστά από την Ducati του Andrea Iannone. Ο τελευταίος συνεχίζει απτόητος τις καλές του φετινές εμφανίσεις και οπωσδήποτε ο τέταρτος χρόνος σήμερα το πρωί (ώρα Αργεντινής) θα αποτελέσει τεράστια ένεση ηθικού.

 

Στα τελευταία λεπτά ανέβασε την απόδοσή του ο Bradley Smith, ο οποίος βρίσκοντας κάποιες πρώτες γραμμές μέσα στη βρώμικη κατά τ' άλλα πίστα, έκανε 1:43.806δ όντας ένα δέκατο περίπου μπροστά από τον ομόσταυλό του. Μαθαίνοντας ακόμα την πίστα, ο Dovizioso έμεινε χαμηλά στην όγδοη θέση, μπροστά από έναν πολύ καλό Nicky Hayden.

 

Ο τελευταίος είναι παραδοσιακά καλός σε καινούργιες πίστες και αυτό αντικατοπτρίζεται από τον ένατο καλύτερο χρόνο που έκανε σήμερα. Rossi και Marquez έμειναν κι αυτοί χαμηλά στην κατάταξη, ωστόσο αυτό δεν τους ανησύχησε μιας και είναι ακόμα πολύ νωρίς, σε μια καινούργια πίστα που ήταν βρώμικη και τα επίπεδα πρόσφυσης της οποίας θα ανεβαίνουν όσο περνούν οι ημέρες.

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Arg. Moto2 ΕΔ1: Πιο δυνατός ο Folger

« Προηγούμενο άρθρο

Arg. Moto3 ΕΔ1: Άνετα 1ος ο Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα