• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arg. ΕΔ2: Deja Vu!
Ασυγκράτητος ο Marquez!
Νέα 25/04/2014 - 22:31

Έγινε του... Τέξας! Ο Marc Marquez έκανε έναν εκπληκτικό χρόνο - 1:39.313δ - και διέλυσε κάθε πιθανή αντίσταση του ανταγωνισμού με το καλημέρα στην πίστα της Αργεντινής.

 

Ο νεαρός Ισπανός - ο οποίος στα πρώτα ελεύθερα δεν άλλαξε σετ ελαστικών και με το φθαρμένο έκανε τον 14ο χρόνο - στις ΕΔ2 μας θύμισε έντονα την παρουσία του στο Τέξας πριν δυο εβδομάδες, όταν όλοι τρίβαμε τα μάτια μας με τους εκπληκτικούς χρόνους και τις ακόμα πιο εκπληκτικές διαφορές του από τους υπόλοιπους!

 

Ο Marquez ήταν ο μόνος που έπεσε - και μάλιστα δυο φορές - κάτω από το όριο του 1:40δ (με το σκληρό πίσω ελαστικό) στο οποίο κυμάνθηκαν μόλις τρεις αντίπαλοί του. Ο Dani Pedrosa προσπάθησε να ακολουθήσει, αλλά η διαφορά του 1,083δ από τον ομόσταυλό του, τα λέει όλα!

 

Στην τρίτη θέση ένας πολύ καλός Aleix Espargaro, ο οποίος μπήκε σφήνα σε τρεις Honda, με τον Stefan Bradl να ακολουθεί στην τέταρτη θέση. Το θετικό για τον Ισπανό είναι ότι παρά τη μεγάλη ευθεία της πίστας - 1.076μ - χάνει μόνο 8 χλμ/ώρα από την ταχύτερη μοτοσυκλέτα, που ήταν του Andrea Dovizioso με 328,4 χλμ/ώρα.

 

Ο Ιταλός την Ducati έφερε την Desmosedici του στην πέμπτη θέση, αλλά είχε μια ατυχία με τον κινητήρα της πρώτης του μοτοσυκλέτας, ο οποίος άρχισε να βγάζει καπνούς αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει στα pits.

 

Από εκεί και κάτω έχουμε τέσσερεις Yamaha, η καλύτερη από τις οποίες χάνει περισσότερα από εφτά δέκατα από τον Aleix Espargaro! Ο Bradley Smith ήταν έκτος, με τον Pol Espargaro να τον ακολουθεί, μπροστά από τους Rossi και Lorenzo της Movistar Yamaha. Οι τέσσερείς τους είχαν μεταξύ τους διαφορές στα δυο δέκατα, αλλά και δυο δευτερόλεπτα από την Honda του Marquez!

 

Στη δέκατη θέση ο Andrea Iannone ο οποίος και αυτός αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του, άρχιζε να βγάζει άσπρους καπνούς την ώρα που είχε μια πτώση, και παρά το ότι ξεκίνησε δυνατά δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

 

Σε μέτρια επίπεδα ο Alvaro Bautista, ολοκλήρωσε στην ενδέκατη θέση, μπροστά από έναν πολύ καλό Yonny Hernandez και έναν ακόμα καλύτερο Karel Abraham, ο οποίος βελτιώθηκε πολύ σε σχέση με τα πρώτα ελεύθερα (ήταν τελευταίος) και το απόγευμα (ώρα Αργεντινής) σκαρφάλωσε στην 13η θέση. Απογοητευτικός από την πλευρά του ο Scott Redding, ήταν προτελευταίος μπροστά από τον Hiro Aoyama της ομάδας του Aspar.

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Arg. Moto3 ΕΔ2: Miller και πάλι!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέλος εποχής για Bridgestone;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα