• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το βάρος στο πίσω ελαστικό!
Μετά από μερικούς γύρους πέφτει πολύ η απόδοσή του
Νέα 25/04/2014 - 00:00

Ο Valentino Rossi επισήμανε την έλλειψη πρόσφυσης στο πίσω ελαστικό, ως το μεγαλύτερό του πρόβλημα την πρώτη ημέρα του τρίτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Αργεντινή.

 

Ο Vale ολοκλήρωσε στην όγδοη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων της ημέρας, μπροστά από τον ομόσταυλό του Jorge Lorenzo αλλά και δυο δευτερόλεπτα πίσω από τον εκπληκτικό Marquez!

 

"Μια δύσκολη πρώτη ημέρα εδώ στην Αργεντινή, στην καινούργια αυτή πίστα. Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες με τα ελαστικά και ειδικά το πίσω", δήλωσε ο Ιταλός άσος.

 

"Το απόγευμα η κατάσταση βελτιώθηκε κάπως και δουλέψαμε καλά με τη μοτοσυκλέτα, ωστόσο δεν έχουμε βρει την κατάλληλη ισορροπία και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να βελτιωθούμε".

 

"Πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στο πίσω ελαστικό, το οποίο μετά από μερικούς γύρους γλυστράει πολύ. Ελπίζουμε αύριο η πίστα να είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά κι εμείς θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας μας", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Assen ΕΔ2: 1ος και με πτώση ο Giugliano!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ανήκουμε στους πρώτους πέντε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα